Akik nem hisznek a természetfölöttiben, minek irkálnak be az ezoterikus kérdésekbe?
Kérem a moderátorokat ezt a kérdést hagyják ebben a témában, ne tegyék át a GYIK-hez!
De szántam, mert ehhez kapcsolódik a tartalma!
Előre is köszönöm!
Én laikus vagyok, de vannak dolgok, amiben hiszek. Azért irkálok néha ide is, mert ha meglátok a főoldalon egy nevetséges kérdést, azt nem tudom kihagyni. Lepontozhatsz a kételkedésem miatt, de vannak olyan eget verő barom kérdések, amik mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Olyan kérdések vannak néha, ami már szerintem Buddhának is sok lenne.
18/L
Milyen kérdésekre gondolsz pl.?
Amúgy sok a "szellemes" ezotériában nem hívő ember által feltett "szellemes" kamukérdés.
Nézd:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__8946..
miért nem kérdeztél meg egy démont, hogy van-e már ilyen kérdés? Am a varázsgömböm azt súgja, ideges típus vagy, muhaha
Köszi, elolvastam őket.
"miért nem kérdeztél meg egy démont, hogy van-e már ilyen kérdés? Am a varázsgömböm azt súgja, ideges típus vagy, muhaha"
Nem azokra gondoltam a kérdéssel elsősorban, akik valamire racionális választ adnak, mert azt elfogadom.
De aki itt ezzel a démon meg varázsgömb dologgal humorizál, és azt hiszi, hogy sokkal okosabb mások, azokra gondoltam.
Aki szerintem azt sem tudja, hogy mi az a démon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!