Ide a gyak. Kérdésekbe, hogy tudom a linket be helyezni?
Figyelt kérdés
2011. szept. 25. 11:35
3/14 A kérdező kommentje:
de könyörgöm nem igazán vagyok járatos a számító gép terén az jó ,hogy be másolom de attól még nem igen lesz megnyitható a link ,vagy igen ,mondjuk én tudom ,hogy mi az a két kuplungos váltás , meg hogy mit kell csinálni a lóval meg az állatokkal, hogyan kell termelni a búzát meg a Mária tövist!!! de hogy csinálják azt a kék színű linket azt hogy kell be másolni?
2011. szept. 25. 12:14
4/14 anonim válasza:
kezdjük az elején :
mit szeretnél ide belinkelni ?
5/14 A kérdező kommentje:
mondjuk be írom a googol be , hogy nyúl fogazata ,belép és én ezt szeretném ide be linkelni ,hogy innen meg lehessen nyitni! ez meg oldható? előre is köszönöm!
2011. szept. 25. 13:50
6/14 anonim válasza:
beírtam a Googléba,hogy nyúl fogazata
az első találatra rákattintottam
megnyílt ez a zöldes oldal
a böngészőm címsorában kijelöltem ami ott volt
ezt jobbegérrel kimásoltam
majd itt a Gyakorin,jobbegér és Beillesztést csináltam :
(kérdezz rá ami nem érthető)
7/14 A kérdező kommentje:
köszi na végre nagyon szépen köszönöm!! így már jó!!!
2011. szept. 25. 15:35
8/14 anonim válasza:
ugye a puding próbája az evés,ezért belinkelhetnél egy oldalt,mondjuk a málna termesztésről ,hogy lássuk ,tényleg megy e
10/14 A kérdező kommentje:
köszi szépen!!!
2011. szept. 25. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!