Hogy nevezi az ezotéria ezt a jelenséget? Valaki ellopja az életem egy részét.
Előző életedben egy fafojtó füge voltál, és megfojtottál egy fát, ezért az elkövetkezendő 4 életedben téged fojtottak meg, amin már túl vagy, viszont a harmadik fojtás előtt nem adtad át a helyedet a biológiai fülkében, és majdnem eltapostál egy bogarat, ezért most autók fognak elütni többször majdnem, és pszichopaták jönnek elfoglalni a helyed. Mágia nem létezik, és ha piros cérnát kötsz a csuklódra, akkor visszaszáll arra, aki megátkozott, de csak teliholdkor, és ha van gyógyító kristály az ágyad alatt. Tehát emiatt ne aggódj, csak törlesszed a karmádat, amit az előző életeidből magaddal hoztál, illetve az elkövetkezendőkből, mivel visszafelé is lehet reinkarnálódni az időben.
4212371018735829
Ez itt egy Grabovoj szám, amit ha feloldasz egy pohár vízben, és felöntöd vele a francia salátát, akkor átugorhatod azt az életedet, ami a mostani után néggyel következik.
Ez nem igaz, de mindegy, okoskatörp megmondta a tutit.
(Sajnos sok a csaló, ez tény, de ez még nem jelenti azt, hogy a jelenség nem létezik)
" akik hisznek és értenek ehhez."
Ők nem itt vannak, hanem a zárt osztályon. :D
Mert ràgódsz rajta,az veszi el az energiàdat.Két megoldàs van:vagy abszolut nem foglalkozol vele,vagy elküldöd jól a halàl faxàra.
Ezeket csak egy ideig kedvelik,aztàn mikor kiismerik,mindenki sorra meggyűlöli az ilyen alakot.Örökké ő sem tud szinészkedni.
Rosszul fogod fel kedves Kérdező. Ez a kretén hasznos számodra mert kiszűri a téged kedvelő ismerősöket a pletyka miatt neked hátat fordító álbarátok közül. Aki marad az jó ismerős vagy legalább is józan ember aki nem hisz el minden pletykát másról.
Félni meg ne félj tőle, ha valaki így törtet az előbb-utóbb megégeti magát, olyanba köt bele aki eltapossa. Csak addig ne állj az útjába ha nem bírsz vele.
Ha lehet ne figyelmeztess másokat se, mert ha ennyire lejáratott úgy se hisznek neked, majd szépen megtapasztalják mások is hogy milyen.
A fáradtság meg azért van mert stresszel a dolog, ez természetes.
A gázolás meg véletlen, ilyenkor könnyebben von vélt összefüggéseket az ember kellemetlen esetek közé. Én is jártam már úgy hogy egy rettenetesen szar nap után a zebrán majdnem elütöttek, és megértem hogy ijesztő összefüggést lát benne az ember. De máskor is előfordult hogy majdnem elütöttek a zebrán, pedig akkor nem történt semmi különös aznap. Csak mindkét esetben egy idióta barom ült a járműben. :)
Átok meg nincs, ha jó kedélyű vagy nem csoda hogy a sorsod rosszra fordulása elkeserít. Majd ezen is túl leszel mint annyi minden máson is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!