Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy nevezi az ezotéria ezt a...

Hogy nevezi az ezotéria ezt a jelenséget? Valaki ellopja az életem egy részét.

Figyelt kérdés
Egy egészen jelentéktelen dolog miatt (Pletyka, hogy nekem nem tetszett az Ő fizurája) közös ismerősi körünkben elképesztő hadjáratot indított ellenem. Abban a tálalásban, hogy én neki ártani akarok. Bolhából elefánt helyzet. A módszere számomra kivédhetetlen, úgy állítja be, hogy Ő a védtelen, ártatlan kis fiatalka akit bánt az idősebb (bizonyára rá irigy) boszorkány. Az első körben közös ismerőseink 90 százalékát ellenem tudta hangolni, amin megdöbbentem mert Ő került egy éve abba a környezetbe ahol én már régebb óta élek. Aztán sokan visszajöttek hozzám, de nemmindenki. Most Őt hivják szülinapi vacsira, egy éve még én voltam ott. Tudom ez eddig kimeríti a kitúrás fogalmát, hogy egyszerüen a helyemre akar kerülni és ezt ügyesen, rafináltan részben el is éri. Ami nálam túl mutat ezen: az első perctől kezdve, hogy odakerült van rossz érzésem vele kapcsolatban. Mostanában erősen fáradt,kimerült vagyok, nem tudok aludni. Egy ideje nem foglalkozom vele, mintha nem is létezne (hiszen abszolút győzelmet aratott, félek tőle mint a tűztől.) Ma ismerőseimtől hallottam felöle, utána életemben először kevésen múlt,hogy nem gázolt el egy autó. Elsőbbséget kellett volna adnia. Eddig jókedélyű kiegyensúlyozott embernek gondoltam magam. A minap elfogott az érzés, hogy mi értelme az életnek....... Lehet, hogy ez a személy tovább is elment, esetleg átkot küldött rám?
2017. nov. 6. 13:23
 1/10 Ozmium42 ***** válasza:
46%

Előző életedben egy fafojtó füge voltál, és megfojtottál egy fát, ezért az elkövetkezendő 4 életedben téged fojtottak meg, amin már túl vagy, viszont a harmadik fojtás előtt nem adtad át a helyedet a biológiai fülkében, és majdnem eltapostál egy bogarat, ezért most autók fognak elütni többször majdnem, és pszichopaták jönnek elfoglalni a helyed. Mágia nem létezik, és ha piros cérnát kötsz a csuklódra, akkor visszaszáll arra, aki megátkozott, de csak teliholdkor, és ha van gyógyító kristály az ágyad alatt. Tehát emiatt ne aggódj, csak törlesszed a karmádat, amit az előző életeidből magaddal hoztál, illetve az elkövetkezendőkből, mivel visszafelé is lehet reinkarnálódni az időben.

4212371018735829

Ez itt egy Grabovoj szám, amit ha feloldasz egy pohár vízben, és felöntöd vele a francia salátát, akkor átugorhatod azt az életedet, ami a mostani után néggyel következik.

2017. nov. 6. 13:35
 2/10 anonim válasza:
57%
átok, jóslás nincs, azt csak arra találták ki hogy a hiszékeny embereket butítsák, meg kiszedjék a pénzt tőlük.
2017. nov. 6. 14:07
 3/10 anonim ***** válasza:
64%

Ez nem igaz, de mindegy, okoskatörp megmondta a tutit.

(Sajnos sok a csaló, ez tény, de ez még nem jelenti azt, hogy a jelenség nem létezik)

2017. nov. 6. 14:22
 4/10 anonim ***** válasza:
66%
mivel ennyire buta vagy hogy ilyeneket hiszel/gondolsz ez mérgezi meg az életed, ezért nem hívnak sehova, fene akar ilyen bolond emberrel barátkozni
2017. nov. 6. 15:04
 5/10 A kérdező kommentje:
Ha ez a hölgy nem olyan környezetből jött volna, amilyenből jött, én sem gondolnék semmiféle okult dologra, csak simán arra, hogy fúr. Szivességeket tesz, nyalizik jobbra-balra. Nem vagyok naiv, azt nem értem akaratom ellenére miért nem tudok kikapcsolódni, értek már nagyobb bajok is az életben. Akit vagy amit meg el tud szedni tőlem, azért meg nem kár. Mondom a környezet ahonnét jött késztet elgondolkodásra meg, hogy az utóbbi napokban szinte mindenben balszerencsés vagyok.
2017. nov. 6. 15:11
 6/10 A kérdező kommentje:
4-es! Azért maradtak barátaim! A hölgyről tudom (maga mondta, hogy családjában volt már ilyen.....) Először írok ebben a rovatban. Azt gondoltam itt olyanoktól kapok választ akik hisznek és értenek ehhez.
2017. nov. 6. 15:35
 7/10 anonim ***** válasza:

" akik hisznek és értenek ehhez."

Ők nem itt vannak, hanem a zárt osztályon. :D

2017. nov. 6. 19:35
 8/10 anonim ***** válasza:
80%
Egy ilyet én is ismerek sajnos. Most az én lakásomban lakik az én férjemmel, és az én barátaimmal bulizik! Semmi természetfeletti nincs ebben, ezek ostoba, buta és féltékeny emberek! Te pedig azért érzed “átkozottnak” magad mert ez fáj! Ami természetes. Én 1000 km-re költöztem, és új életet kezdtem. 5 évembe telt, úgyhogy kitartást!
2017. nov. 6. 20:11
 9/10 anonim ***** válasza:
73%

Mert ràgódsz rajta,az veszi el az energiàdat.Két megoldàs van:vagy abszolut nem foglalkozol vele,vagy elküldöd jól a halàl faxàra.

Ezeket csak egy ideig kedvelik,aztàn mikor kiismerik,mindenki sorra meggyűlöli az ilyen alakot.Örökké ő sem tud szinészkedni.

2017. nov. 7. 08:43
 10/10 anonim ***** válasza:

Rosszul fogod fel kedves Kérdező. Ez a kretén hasznos számodra mert kiszűri a téged kedvelő ismerősöket a pletyka miatt neked hátat fordító álbarátok közül. Aki marad az jó ismerős vagy legalább is józan ember aki nem hisz el minden pletykát másról.

Félni meg ne félj tőle, ha valaki így törtet az előbb-utóbb megégeti magát, olyanba köt bele aki eltapossa. Csak addig ne állj az útjába ha nem bírsz vele.

Ha lehet ne figyelmeztess másokat se, mert ha ennyire lejáratott úgy se hisznek neked, majd szépen megtapasztalják mások is hogy milyen.

A fáradtság meg azért van mert stresszel a dolog, ez természetes.

A gázolás meg véletlen, ilyenkor könnyebben von vélt összefüggéseket az ember kellemetlen esetek közé. Én is jártam már úgy hogy egy rettenetesen szar nap után a zebrán majdnem elütöttek, és megértem hogy ijesztő összefüggést lát benne az ember. De máskor is előfordult hogy majdnem elütöttek a zebrán, pedig akkor nem történt semmi különös aznap. Csak mindkét esetben egy idióta barom ült a járműben. :)

Átok meg nincs, ha jó kedélyű vagy nem csoda hogy a sorsod rosszra fordulása elkeserít. Majd ezen is túl leszel mint annyi minden máson is.

2017. nov. 10. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!