Valaki megtudná magyarázni?
Éjszaka és nappal gyakran hallok valami fura mozgást vagy recsegést. Mozgás olyan mintha valami kisemlős mászkálna a szobámba, de nem láttam semmi nyomott hogy bent lenne valami. Valamikor meg egyszer halottam hogy a falat belülről kaparná valaki. Esténként mikor valami rosszra gondolok, akkor szoktam hallani a recsegést (talán a recsegés szerintem természetes) vagy egy léptet.
Lehet hogy csak túlzok.
Válaszaitokat előre is köszönöm
Lehet h tenyleg csak valami ragcsalo esetleg ho hirtelen hidegtol van.
De ha minden semmi logikus magyarazat nincs gyujts egy fustolot es ha felsz hallgass zenet a szellemek/lelkek nem szeretik a hangoskodast :)
Simán lehet egér. Belülről rágja a falat. Nem ismered a Tom és Jerry-t?? :) Ott is a falban van az egérlyuk.
Az nem véletlen, hogy úgy készült a mese is.
Bizony,nálunk is van Jerry..arra ébredtem hogy egy kiflicsücsköt próbál befelé!! rángatni egy repedésbe..
néha lehet hallani a tipegést is:DDd tudom hogy pfújj, van élvefogó csapdám...szóval nem ezo..:)
Van a szobámon egy lyuk , de azt mi hoztuk létre ,mivel valahogyan át kellet hozni a wifi kábelt. Nem tudom,
a házunknak van egy emelete és ott van a szobám tehát nem tudom hogy egyátalán lenne ott egér.
1. Lehetőség : csak egy rágcsáló
2. Lehetőség : félsz, és csak képzelődsz
3. Lehetőség : vezeték, egyéb falban lévő tárgy
A kisemlős elképzelhető, hogy valóban jelen van, és mivel az egér óvatos állat, jellemzően éjszaka mászkál. De okozhatja vezeték, vagy akár egy szú az ajtófélfában. A recsegést okozhatja a bútorok hőtágulása is.
Szóval nem kell mindjárt természetfelettit keresni.
..nálunk olyan kisemlős volt hogy kirohant és a kanyarban másodpercekig pörögtek a kis lábai..:))) még bébiegér volt..
de inkább tényleg csak hőtágulásra tippelnék! Amúgy ezek a zajok nappal is megvannak csak nem hallod őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!