Valaki megtudná nekem magyarázni, miről szól az álmom?
1. Kerget egy férfi akinek szoktam látni az arcát de nem ismerem, tudom,hogy rosszat akar és félek tőle.Menekülök, de egyszer sem kap el.
2. Kihullik a fogam.
Köszönöm szépen
Az az iranyado, amit ereztel, ez alapjan elemezhetök az almok.
Sztem:
1. Valamilyen tudat alatti felelem. Mi foglakoztat, mitöl felsz?
Ha tudsz meditalni, vagy az agykontroll alomkontroll/poharviz technikajat ismered, ezzel is keresheted a valaszt.
2. A foggal vedekezünk ("foggal-körömmel"), ami ha kihullik, akkor attol tartassz, nem tudsz majd vedekezni az ellen, akitöl felsz, ha megtamad, tehetetlensegtöl tartassz.
2. a kihullo fog az halalt jelent - pl. rokon elvesztese vagy kozeli csaladtag...nekem ismerosom meghalt mikor kihullott az almomban a fogam.... :(
de van ilyen is
FOG - Nehezen elszenvedett vereség. Kieső fog: fájdalmas veszteség. Ha más szájából fogak hullanak a kezedbe: nem tudsz viszonozni olyan érzelmeket, amelyeknek az előnyeit igencsak élvezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!