Ti hallottatok már egy Monolis nevű személyről?
Figyelt kérdés
A neve, Monolis csak így egyszerűen, és valami mitológiában, bibliában olvastam róla, régebben, az a helyzet, hogy átolvastam mindet (nem vagyok vallásos) de nem találtam benne "Monolis-t" szóval kellene segítég, hogy melyik bibliában/Szent könyvben van benne a név. Köszi :)2017. okt. 31. 19:34
1/22 A kérdező kommentje:
+ Ha hallottatok róla, majd kérek róla információkat is
2017. okt. 31. 19:44
2/22 anonim válasza:
A google hülye hozzá. Semmit nem talál, mármint szemèlyt. Ez vagy nem lètezett, vagy kitalált figura, vagy eltüntettèk a nyomait a lètezèsènek is.
3/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod, ment a zöld kéz :) Jöhetnek még válaszok, ha valaki tud róla valamit :)
2017. nov. 1. 12:57
4/22 anonim válasza:
Én nem hallottam Monolis-ról, de hívd fel az ezo tv-t, ők sok jóst ismernek. Biztos megtudják adni az elérhetőségét.
5/22 A kérdező kommentje:
Igen, a sok jós, akik pénzért csinálnak mindent. Biztos vannak jósok, de ha vannak is, ők nem olyan ostobák, hogy felfedjék magukat, mert akkor ki lennének használva.
2017. nov. 1. 16:19
6/22 anonim válasza:
Csak pénzért kapsz minőséget. Akik meg ebbőlélnek, már bizonyítottak.
7/22 anonim válasza:
ha bemész egy boltba milyen minőséget kapsz ingyen ? :XD
8/22 A kérdező kommentje:
Kezdjük ott, ez nem egy bolt, ez egy oldal a kérdezőknek, "nekünk" akik normális válaszokat várják :)
2017. nov. 1. 16:54
9/22 A kérdező kommentje:
A kérdést kiemeltem, fontos lenne tudni róla dolgokat. Nem kaptam elég jó választ. Azért köszi a válaszolóknak, a boltosnak is :)
2017. nov. 3. 21:11
10/22 anonim válasza:
Ismerem.
Lakatos Monolis
Karakószörcsög
Futrinka u.26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!