Ti hallottatok már egy Monolis nevű személyről?
Figyelt kérdés
A neve, Monolis csak így egyszerűen, és valami mitológiában, bibliában olvastam róla, régebben, az a helyzet, hogy átolvastam mindet (nem vagyok vallásos) de nem találtam benne "Monolis-t" szóval kellene segítég, hogy melyik bibliában/Szent könyvben van benne a név. Köszi :)2017. okt. 31. 19:34
11/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. De még jöhetnek válaszol, és olyan válaszok. Ami nem a személy lakcímét írja le, hanem, hogy mi is az vagy ki is az.
2017. nov. 4. 12:22
12/22 A kérdező kommentje:
válaszok*
2017. nov. 4. 12:22
13/22 anonim válasza:
Biztos, hogy Monolis?
Nem lehet, hogy más a név csak nagyon hasonló?
Manolis?
Elég, hogyha csak egy betű más már akkor is nagyon nehéz megtalálni.
15/22 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy Monolis, tudom, hogy van Manolis név, de semmi köze nincs hozzá.
2017. nov. 4. 15:06
16/22 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi, de ha még lehet, kicsit bővebb információkat. Cselekménykeről pl.
2017. nov. 4. 15:06
17/22 anonim válasza:
Akkor meg pontosítani kellene, hogy hol olvastál/hallottál róla, mert erre egy rakat találat van.
Családok, programok, sőt még cégnevekben is szerepel.
18/22 A kérdező kommentje:
Hmm, rendben így pontosan nemtudom. Csak valamilyen könyvbe, mint a kérdésbe említettem.
2017. nov. 5. 12:29
19/22 anonim válasza:
Miért, ő azt mondta, hallott már rólam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!