Hallottatok már városi legendát arról a helyről ahol éltek?
Határtetőn nem csak legenda ott folyton fura dolgok történnek .
UFO ,idegenek mászkálnak a' kertekbe minden van ott ami okot ad aggódni .
Állatok beldarabólva ,fogak ,szemek ,szervek eltávolítva .
Eltűnik a' macsám Nyáuk , hallani mindent ,hogy megőltek ,egy párat és felgyútották .
Én is láttam őket .
Ufós laci meghall arról beszélt elötte ,hogy elrabólják és vezette az UFO-t.
Ugyan egy józan pillanata nem volt .
Kifigyeljük ,majd lerohanjuk majd őket ,akkór majd csodálkoznak .
Régen volt egy fojtogatós akárki.
Nem ölte meg a nőket, "csak" fojtogatta.
# 8 ezt a' történetet már halottam ,nemtom valahogy elég ismerős . Viszont 130% ,hogy baromság . Ez nem így müködik ,üzent volna telepatikusan a' kis csipiszt pedig elvitték , injekciót kapott volna 's spermáját elcsórták volna ha lenne .
És ha jó megjelölik késöbb elviszik ,és hibridet csinálnak az örökítő anyagából .
Van egy másik legenda ami arról szól, hogy Magyarországon lezuhant egy UFO az 50-es években.
Ezt az UFO-t és az egyetlen túlélő utasát vasúton szállították az éj leple alatt, ami kisiklott egy település közelében. Több szemtanú is látta az esetet. A baleset következtében kiszabadult idegen megjavította az UFO-t és felszállt. Az UFO-t szállító szervezet teljesen eltüntette a kisiklott vonatot és elérte, hogy a hírekbe se kerüljön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!