A Telihold kikészít, valóságos rémálom! Mit tehetnék? (Rossz kategóriába írtam a kérdést)
Nem tudom miért, nem tudom hogyan lehetséges, de egyszerűen ezen a napon bekattanok.
Semmi agybajom nincs, a hétköznapokban normális csaj vagyok, sok barátom van, nem vagyok zárkózottnak sem mondható, a tanulmányaim is egész jók.
Kb. 1 éve azonban teljesen megváltozok teliholdkor, de csak 1 napig tart ez az őrület.
A délelőtti órákban már a következőket tapasztalom: gyenge vagyok, feszült vagyok, borzasztóan éhes ezt értsd: ( hiába tömöm magamba már a 6. szendvicset meg csokikat), még akkor is... Mindenkivel ellenséges leszek, idegesít a zaj, a fény, na egyszóval minden :) Az első 2-3 alkalommal még nem tudtuk hogy mitől lehet, aztán az egyik ismerősünk elszólt egy ilyet: ,,Jajj de rohadtul fáj már a fejem, biztos megint telihold van)
Azóta aznap a feszültségek miatt és az azt követő napon (kialvatlanság miatt) nem megyek suliba.
Mikor este lesz, rám jön a pánikfélelem, furcsa gondolataim támadnak és dühös vagyok. A csontjaim másnap nagyon sajognak, fájnak. Nem tudom mitévő legyek, az orvos valószínűleg a diliházat javasolná.
Szenved valaki hasonló elmebajban? :) Bármilyen tanács, szuper infó ezzel kapcsolatban jöhet, nagyon szükségem lenne rá. Legutóbb benyugtatózott az édesanyám, annyira súlyos volt a helyzet.
Nekem minden mestruáció előtt ez van, de egy hétig tart.
Szedj magnéziumot, D-vitamint, ezek csökkentik ezeknek az idegi kimerültségek tüneteit. Azért vagy feszült, magnéziumhiányod van.
Kalciumot is elkezdhetnéd, azt meg a csontjaid miatt. Elég durván ki lehetsz fogyva. Semmi extrára ne gondolj, nem fogsz sellővé válni se farkasemberré.
nemsokára vérfarkassá változol,addig bírd ki valahogy
esetleg dugasd szét magad addig is
..
Az is lehet, hogy lelki oka van. Ért valami trauma gyermekkorodban, amihez társult a telihold látványa? Visszatérő rémálom? Ezek magyarázatot adhatnának a stresszre, ami előtte érint. Mert ez az. Stressz. Abban kellene okot keresned, ami a félelmed gyökere. Találkoztam már olyan emberrel, aki sötét história hatására kezdett el így viselkedni.
Én teliholdkor vagyok a legnyugodtabb. Kitölt egy fura boldogság- szabadságérzet. Bámulni is imádom, na engem meg ezért küldenének diliházba:) minden nézőpont kérdése.
Ha nem tudnád, nem figyelnéd mikor van telihold, nem tudnád, mikor kell a leírottjaidat érezni.
.
A Hold hatása az óceánra és az emberi agyra hibás hasonlat, hiszen az óceán vizére nagy hatással van, a pohárban lévő tengervizre nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!