Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis kategoriaba beletartozik ez meg szerintetek lanyok?
Odavagyok a popsiert, nem feltetlen analsex hanem a kenyeztetese imadom nezni simogatni nyalni, sot ha nyalasra kerul a sor akkor mindig odanyalok a popsilyukhoz is, az ujjammal is szeretem kenyeztetni, de a nyalas az jobban beindit vagy nagy vagyam ami meg nem volt, hogy meglovagoljak az arcom! Emelett, van egy enyhe labfetishem ami abba merul ki, hogy imadom ha apolt a lab a labujjak kivannak festve. Szeretem csokolgatni puszilgatni a talpakat, a labujjakat meg ha azzal kenyeztetnek.
Mit szolnatok ehhez lanyok? Nektek ez meg beleferne?
Koszonom
Ez totál normális, meg alap. Vőlegényem is ilyen.
Szóval, ne aggódj.
Nekem beleférne, bár a láb része az elég fura, meg én nem engedném h a fenekem után máshol nyalogassanak, mert elég higiéniátlan, de amúgy a többi amit a fenékkel kapcsolatban írtál az elég izgató
Meg úgy amblokk ha kompromisszum képes vagy akkor simán jó.
7-esnek: Azért lettél lepontozva, mert agresszív és személyeskedő stílusban írtál, ráadásul orbitális...khmmm.. butaságot.
Kérdésre válaszolva semmi extra nincs benne, keress egy csajt aki ezeket szereti és élvezkedjetek kimerülésig.
4/7
Szerintem a bunkó hangnemed miatt lettél lepontozva és amiatt, hogy ritka nagy butaságot írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!