Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis kategoriaba beletartozik ez meg szerintetek lanyok?
Odavagyok a popsiert, nem feltetlen analsex hanem a kenyeztetese imadom nezni simogatni nyalni, sot ha nyalasra kerul a sor akkor mindig odanyalok a popsilyukhoz is, az ujjammal is szeretem kenyeztetni, de a nyalas az jobban beindit vagy nagy vagyam ami meg nem volt, hogy meglovagoljak az arcom! Emelett, van egy enyhe labfetishem ami abba merul ki, hogy imadom ha apolt a lab a labujjak kivannak festve. Szeretem csokolgatni puszilgatni a talpakat, a labujjakat meg ha azzal kenyeztetnek.
Mit szolnatok ehhez lanyok? Nektek ez meg beleferne?
Koszonom
Nekem nem férne bele. Nálam a popsilyuk tiltott zóna.
De nem ítélem el azokat akiknek ez tetszik. Nyílván sok lánynak bejön az ilyesmi. A lábfétishez meg nem tudok hozzászólni.
Sok emberről tudom, hogy láb fetisiszta, két barátom is volt, akiknek ez bejött. Sőt, az egyikük nagyon szerette, nekem fura volt, de szerettem őt, engedtem, sőt, rá is játszottam a kedvéért a dologra.
Az említett úriembernek voltak dolgai, a popsis témát is izgalmasnak tartotta, de én arra nem voltam képes, egyszerűen undorítónak tartom a dolgot.
Majd ha házas leszek, és a férjem tényleg nagyon szeretné, azt mondom, kipróbálom.
De egyébként szerintem tök normális, amennyi ember, annyiféle fétis, meg preferencia... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!