A Telihold kikészít, valóságos rémálom! Mit tehetnék? (Rossz kategóriába írtam a kérdést)
Nem tudom miért, nem tudom hogyan lehetséges, de egyszerűen ezen a napon bekattanok.
Semmi agybajom nincs, a hétköznapokban normális csaj vagyok, sok barátom van, nem vagyok zárkózottnak sem mondható, a tanulmányaim is egész jók.
Kb. 1 éve azonban teljesen megváltozok teliholdkor, de csak 1 napig tart ez az őrület.
A délelőtti órákban már a következőket tapasztalom: gyenge vagyok, feszült vagyok, borzasztóan éhes ezt értsd: ( hiába tömöm magamba már a 6. szendvicset meg csokikat), még akkor is... Mindenkivel ellenséges leszek, idegesít a zaj, a fény, na egyszóval minden :) Az első 2-3 alkalommal még nem tudtuk hogy mitől lehet, aztán az egyik ismerősünk elszólt egy ilyet: ,,Jajj de rohadtul fáj már a fejem, biztos megint telihold van)
Azóta aznap a feszültségek miatt és az azt követő napon (kialvatlanság miatt) nem megyek suliba.
Mikor este lesz, rám jön a pánikfélelem, furcsa gondolataim támadnak és dühös vagyok. A csontjaim másnap nagyon sajognak, fájnak. Nem tudom mitévő legyek, az orvos valószínűleg a diliházat javasolná.
Szenved valaki hasonló elmebajban? :) Bármilyen tanács, szuper infó ezzel kapcsolatban jöhet, nagyon szükségem lenne rá. Legutóbb benyugtatózott az édesanyám, annyira súlyos volt a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!