Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A Telihold kikészít, valóságos...

A Telihold kikészít, valóságos rémálom! Mit tehetnék? (Rossz kategóriába írtam a kérdést)

Figyelt kérdés

Nem tudom miért, nem tudom hogyan lehetséges, de egyszerűen ezen a napon bekattanok.

Semmi agybajom nincs, a hétköznapokban normális csaj vagyok, sok barátom van, nem vagyok zárkózottnak sem mondható, a tanulmányaim is egész jók.

Kb. 1 éve azonban teljesen megváltozok teliholdkor, de csak 1 napig tart ez az őrület.

A délelőtti órákban már a következőket tapasztalom: gyenge vagyok, feszült vagyok, borzasztóan éhes ezt értsd: ( hiába tömöm magamba már a 6. szendvicset meg csokikat), még akkor is... Mindenkivel ellenséges leszek, idegesít a zaj, a fény, na egyszóval minden :) Az első 2-3 alkalommal még nem tudtuk hogy mitől lehet, aztán az egyik ismerősünk elszólt egy ilyet: ,,Jajj de rohadtul fáj már a fejem, biztos megint telihold van)

Azóta aznap a feszültségek miatt és az azt követő napon (kialvatlanság miatt) nem megyek suliba.

Mikor este lesz, rám jön a pánikfélelem, furcsa gondolataim támadnak és dühös vagyok. A csontjaim másnap nagyon sajognak, fájnak. Nem tudom mitévő legyek, az orvos valószínűleg a diliházat javasolná.

Szenved valaki hasonló elmebajban? :) Bármilyen tanács, szuper infó ezzel kapcsolatban jöhet, nagyon szükségem lenne rá. Legutóbb benyugtatózott az édesanyám, annyira súlyos volt a helyzet.

2017. okt. 25. 21:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Aki egészségügyi tanácsért az ezotériához fordul az sikeres ember nem lehet. Vérfarkas talán. XD
2017. okt. 26. 10:39
 12/16 anonim ***** válasza:
A nők érzékenyebbek , fogékonyabbak a telihold .... okozta dolgokra . Semmi ezoterikus nincs benne .
2017. okt. 26. 16:56
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Bizonyára olyan különleges vagy, mint az óceán hogy érzékelni tudod az holdállást. Egy ilyen nő kéne a NASA-nak is, aki úgy érzékeli az égitesteket, mint más a havibajt. xD
2017. okt. 26. 17:05
 14/16 anonim ***** válasza:
"Semmi agybajom nincs" és ez biztos mert nem úgy tűnik
2017. okt. 27. 00:49
 15/16 anonim ***** válasza:
A Magnézium meg a Gingko Biloba csodát tesz !
2017. okt. 27. 13:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Tényleg vérfarkas lehetsz...
2017. nov. 12. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!