Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez mi lehetett?

Ez mi lehetett?

Figyelt kérdés
Ma hajnalban 02:59 kor felkeltem és annyit éreztem hogy majd megfagyok meg vacogtam. Olyan 25fok lehetett a szobában, 2 takaró volt rajtam meg pulcsi hosszu nadrag, zokni. Addig nem tudtam elaludni meg nem kerestem meg egy takarót es nem vettem fel meg egy pulcsit, Sot meg utana is faztam. Valaki tudna erre magyarázatot adni hogy Mi volt ez?
2017. nov. 5. 07:40
 1/5 Stilvoll válasza:
Szerintem lázas voltál, mert nekem is volt ilyenem és akkor ugyanez volt. Gyógyszert nem vettem be, mert gondoltam majd reggel (visszagondolva nem tudom miért így akartam volna) de reggelre már semmi bajom nem volt.
2017. nov. 5. 10:17
 2/5 Aneem ***** válasza:
40%
Valószínűleg egy elhalt lélek igen jóllakott belőled. Ők éjjel szoktak energiát lopni az emberektől. Álltalában nemrég meghalt rokonok ismerősök szoktak lenni a hunyók, de lehet kóbor lélek is aki-t összeszedtél valahol (kórház, kocsma és egyéb hangos vagy vitatkozós , feszültséggel teli helyeken).
2017. nov. 5. 12:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Az orvos mit mondott?

Pajzsmirigy, szív rendben van?

2017. nov. 7. 10:17
 4/5 Infrector válasza:
a test ha felébred fázékonyabb.
2017. nov. 7. 17:48
 5/5 thoomas26 ***** válasza:
Először számba kell venned, hogy magyarázható-e mindez hagyományos, racionális módon. Ha úgy ítéled meg, hogy nem, akkor igen, felvetülhet egy szellemi tevékenység lehetősége is.
2017. nov. 8. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!