Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi lehetett ez az érzés?...

Mi lehetett ez az érzés? Vissza se merek aludni.

Figyelt kérdés
Nehezen aludtam el, de valahogy sikerült. Az előbb (kb 5 perce) viszont felriadtam de nem tudom, hogy álmodtam-e vagy mi történt. Összevisszaságot álmodtam, valami buli volt egy hegyi kis faluban, amúgy tök jó volt. Sokan voltunk és épp egy barátnőmnek mondtam valamit egy ismeretlen srácról aki ott volt a buliban (beszólt nekem, megfenyegetett). Hangosan kellett mondanom mert hangos volt a zene is. És itt történt az, hogy valamire felkeltem szerintem, nemtudom, hogy azt a zenét hallottam vagy mi de olyan hangos volt mintha egy traktor zúgna mellettem és mintha valamivel be lett volna dugva az orrom és nem kaptam levegőt (vagy ezt is csak álmodtam) de ahogy felébredtem hirtelen olyan furcsán gyengének éreztem magam, ezt nem tudom megmagyarázni. Az orromat nem takarta el semmi mert a párnán féloldalasan feküdtem, a takarót pedig öleltem. De ahogy kinyitottam a szemem mintha hirtelen megteltem volna levegővel. Az a hangos zúgás megszűnt amikor felébredtem. Amikor felébredtem rögtön arra gondoltam, hogy valami rosszullét, emiatt hirtelen bepánikoltam (van egy szívbetegségem és azt hittem az, de odatettem a kezem és normálisan, nyugodtan ver. Tehát rosszullét szerintem kizárva. De akkor most ez mi lehetett? Remélem valamennyire érthető azérr az írásom. Nézzétek el, rögtön ki kellett írnom magamból.
2017. jún. 30. 01:59
 1/2 anonim ***** válasza:
89%
Mindenkinek vannak olyan álmai, amik túlságosan valóságosak, és a felébredés is lehet ijesztő vagy kellemetlen. Nincs jelentősége.
2017. jún. 30. 07:03
 2/2 anonim ***** válasza:
80%
Az előző válaszoló jól írta, de az is lehet, hogy alvási paralízised volt.
2017. jún. 30. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!