Szellem lehetett?
Sziasztok!
szerintetek léteznek szellemek? Esetleg történt veletek paranormális dolog? Velem igen és kíváncsi vagyok hogy ezek mit jelenthetnek. Szóval kb 3 hónapja fekszek az ágyamon, gépezek és van egy ilyen macim aminek az ölében van egy zongora szerű cucc (plüs) és azt valaki megnyomta. A másik az is kb 3-4 hónapja történt. Éppen kelnék fel de még fekszek (szenvedek) és valaki megsimogatta az arcom nem anya volt! Ezek miket jelenthettek? Meg még olyan is volt hogy a virágot ráraktuk a tengerimalacom ketrecére és az úgy esett le mintha dobták volna szóval ilyen ívesen repült.
A válaszokat előre is köszönöm!!!
Szia!
A szellem világ létezik. Én többször találkoztam már életemben szellemekkel, de ezek majdnem mindig negatív rossz érzéssel és félelemmel párosulnak.
Nem tudom hány éves vagy, fiatalnak gondollak a leírás alapján. Amiket leírsz, az alapján azért nem lehet ezt 100%-ig kijelenteni, hogy szellem lenne-e a környezetedben. A macis zongora ha elemes megszólalhat, ahogy megszólal néha a felhúzott baba altató játék. Attól is az embert a hideg kirázza, pedig ez valószínűleg technikai dolog. Ha többször előfordulna, hogy az a zongora megszólal, akkor már kezdene ilyesztő lenni a dolog. Az álmodban megsimogatás két esélyes, mert érezhetsz az álmodban, vannak valóságosnak tűnő álmok, de tudok olyan személyről, akit megsimogatott az elhunyt édesanyja a halála utánt követő napon. Szerintem azt gondold át, hogy történt-e haláleset ezeket a dolgokat megelőzően a családodban, vagy, hogy néztél-e olyan filmet, olvastál-e olyan könyvet,játszottál-e szellemidézést, amiért ez jobban kiéleőzik az elmédben, és ezért gondolod, hogy szellemmel találkoztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!