Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szellem lehetett?

Szellem lehetett?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

szerintetek léteznek szellemek? Esetleg történt veletek paranormális dolog? Velem igen és kíváncsi vagyok hogy ezek mit jelenthetnek. Szóval kb 3 hónapja fekszek az ágyamon, gépezek és van egy ilyen macim aminek az ölében van egy zongora szerű cucc (plüs) és azt valaki megnyomta. A másik az is kb 3-4 hónapja történt. Éppen kelnék fel de még fekszek (szenvedek) és valaki megsimogatta az arcom nem anya volt! Ezek miket jelenthettek? Meg még olyan is volt hogy a virágot ráraktuk a tengerimalacom ketrecére és az úgy esett le mintha dobták volna szóval ilyen ívesen repült.

A válaszokat előre is köszönöm!!!

2017. szept. 3. 10:37
 1/8 anonim válasza:
70%
Igazából ezek lehetnek bemagyarazott dolgok is . Azt hogy megsimitotta valaki az arcod lehet csak álmodtad. Nekunk egyszer a mikro kapcsolt be kb hajnali kettokor amikor mindenki aludt es nyitva hagytuk az ajtajat is.
2017. szept. 3. 10:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Az lehet. De a macisat nem magyaraztam be az biztos.
2017. szept. 3. 12:07
 3/8 anonim válasza:
33%
Milyen drogot használsz?
2017. szept. 3. 16:44
 4/8 anonim válasza:
Ki költözött pár hónapja hozzátok? Ő volt mind.
2017. szept. 3. 18:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Ezek aztán a kőkemény bizonyítékok...
2017. szept. 4. 09:57
 6/8 A kérdező kommentje:
Jolvan gecci ha unatkozol akk menjel es csinalj valami hasznosat
2017. szept. 4. 16:42
 7/8 nahy válasza:
55%

Szia!

A szellem világ létezik. Én többször találkoztam már életemben szellemekkel, de ezek majdnem mindig negatív rossz érzéssel és félelemmel párosulnak.

Nem tudom hány éves vagy, fiatalnak gondollak a leírás alapján. Amiket leírsz, az alapján azért nem lehet ezt 100%-ig kijelenteni, hogy szellem lenne-e a környezetedben. A macis zongora ha elemes megszólalhat, ahogy megszólal néha a felhúzott baba altató játék. Attól is az embert a hideg kirázza, pedig ez valószínűleg technikai dolog. Ha többször előfordulna, hogy az a zongora megszólal, akkor már kezdene ilyesztő lenni a dolog. Az álmodban megsimogatás két esélyes, mert érezhetsz az álmodban, vannak valóságosnak tűnő álmok, de tudok olyan személyről, akit megsimogatott az elhunyt édesanyja a halála utánt követő napon. Szerintem azt gondold át, hogy történt-e haláleset ezeket a dolgokat megelőzően a családodban, vagy, hogy néztél-e olyan filmet, olvastál-e olyan könyvet,játszottál-e szellemidézést, amiért ez jobban kiéleőzik az elmédben, és ezért gondolod, hogy szellemmel találkoztál.

2017. szept. 4. 21:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Szia! A maci nem elemmel működik.
2017. szept. 6. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!