Nemrég este felkeltem és hallotam valami motoszkálást aztán abbamaradt! Nemsokkal később valamit hallotam mintha sétálna felém meztitláb és az ágyam mellet megállt! Nagyon megijedtem és meg se mertem mozdulni! Elmondanátok hogy mi lehetett ez?
Nehez ennyibol megmondani. Ha tisztan hallottad mint egy elolenyt, akkor lehetett talan egy eger is. Amennyiben nem eloleny volt, igen lehetett szellem is. De tudnod kell hogy neki nincs fizikai teste, es nem tud teged bantani. Illetve csak es kizarolag egy modon, megpedig ugy hogy felsz tole. Tehat ne felj tole, hanem ha ujra hallod, akkor hatarozottan kuldd el ot a feny fele, vagy Istenhez illetve Jezushoz.
2017. szept. 19. 14:51
4/13 anonim válasza:
Hallottál valamit, és mivel 13 éves vagy, beleképzeltél egyből minden hülyeséget. A kérdést olvasva azt hittem, fiatalabb vagy. De 13 évesen szerintem elég nagyfiú vagy már ahhoz, hogy szellemeket lássál. Azt egyébként tudod, hogy a Jézuska nem létezik? Na, ugyanez van a szellemekkel is.
2017. szept. 19. 16:24
5/13 anonim válasza:
Szellemek nem léteznek. Csupán anyukád ment a szobádba,. hogy kiverje neked. Tudom ám a titkod fiam, elvállunk anyáddal.
2017. szept. 19. 16:25
6/13 anonim válasza:
Mezítlábas patkány volt.
2017. szept. 19. 20:47
7/13 Szabó Szabolcs 73 válasza:
Mondjuk egy szellem (ha létezne) biztos nem adna ki "mezítlábas léptek" hangot a szőnyegen. Úgyhogy bármi lehetett de az biztos nem.
2017. szept. 20. 02:35
8/13 anonim válasza:
Utolso
Bizony hogy adnak ki. En ejjel sokszor hallottam mar fiatalabb koromban is hogy jarkal valaki korulottem, de mire teljesn kinyitottam a szemem es felgyujtottam a lampat soha nem lattam ott senkit. Akkor meg elhittem amit mindenki mondott, magyaran hogy "csak almodtam". De mar akkor is megfordult a fejemben, hogy miert hallanam ezt hiszen nem almodtam semmit, sot felig ebren voltam.
Kesobb elofordult hogy lattam is valamit, ekkor persze mar meg is ijedtem. Ujabban pedig sokszor fel is ebredek ra, es latom is par masodpercig az illetot. Mar nem felek toluk, hanem imadkozom ertuk, igy remelem elmennek.
Kerdezo neked is ezt tanacsolom.
A tobbi nagykepu valaszolonak pedig uzenem, hogy menjenek at masik chatroomba trollkodni, ertelmesen ugy is csak az fog megnyilvanulni ebben az ugyben akivel mar tortent ilyen.
2017. szept. 20. 02:54
9/13 anonim válasza:
NYest, vagy görény lehetett...
2017. szept. 20. 14:22
10/13 anonim válasza:
A legnagyobb poèn az egèszben, hogy règen hónapokig hallottam lèpkedèst a szőnyegen èjszakánkènt. Az ablakig (ami csukva volt) ès vissza. Nincs állat a lakásban ès a negyedikre sem igazán járnak fel kóbor nyestek. Tehát a mai napig fogalmam sincs, hogy mi mászkált mellettem de rendszeresen csinálta. Az ágyamtól úgy 20-30 centire. Nem vagyok már gyerek de ez tènyleg így volt. Racionális magyarázatot nem találtam ezèrt nem foglalkoztam tovább a jelensèggel. Azt sem vettem èszre, hogy már nincs. Csak most, hogy ezt a kèrdèst olvastam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!