Mi lehetett esetleg szellem vagy valami más? Estére rendesen félek.
Figyelt kérdés
Ma 8kor aludt a lányom az ágyon párom gepezett az ablak mellett a cica a lábánál volt e az ágyon tvztem. Egyszer csak hangos kopogas az ablak párkány belső részéről mondom biztos a macska erre párom is hallotta és mondja h a macska a lábánál. Aztán hallottam mintha valaki kiabalana de nagyon távol egy idős néni hang volt. De nem értettem mit. Közben a kutya az udvaron ugrott nagyon. Utána hirtelen nagy csönd. Kineztunk az ablakon aztán az ajtón sehol semmi... Utána olyan hideg lett meg egész nap hidegrazasom volt de csak időnként... 25 fokos lakásban pulcsiba és hosszú gatyában voltam. Aztán most adtam a macskának enni és ment a tálhoz mint ahogy szokott és egyszer csak mintha valamit látna a konyhában és keservesen elkezdett nyavogni ramnezett és nyávogott mintha azt mondta volna h menekülj vagy menj innen... Meg be is konnyeztem. Most egy kicsit félek így este... Valaki tudna segíteni hogy lehet eluzni vagy valami? Ja meg valami már egy hete hanem 2hete egyfolytában követ a macska meg a lanyomhoz is bújik mint aki védi... Ez lehet szellem?2016. nov. 2. 21:21
1/28 A kérdező kommentje:
E=én, a kutya az udvaron ugatott. Bocsi a hibákért csak gyorsan írtam és a telefon van hogy kijavitja amit írok
2016. nov. 2. 21:28
2/28 anonim válasza:
Nem akarlak megijeszteni, de én hiszek a szellemekben. Azt mondják az állatok látják õket. Egy barátunknál is a kutya csak mindig ugyanarra ugat, pedig nincs ott semmi. Figyelj, nekünk nincs állatunk, de szerintem nálunk is van ssellem, mert néha nagyon furcsán érzem magam. De én nem félek, pedig csak 13 vagyok. De a mamám is nagyon hisz bennük, mindenfélét mesélt. Nem lesz baj! Ha van is, nem bántanak. Egyáltalán nem! De ha jobban éreznéd maga, menyj el egy pszihológushoz...mond el neki és talán segit tanácsokat adni, nem biztos hogy ez a legjobb megoldás,nem tudom de én csak ezt tudom ajánlani, mert 13 évesen jobbat nem tudok. De mondom hogy szerintem nálunk is van, de nem izgatom magam, néha én is félek de ez van. Tudom hogy nem bántanak....
3/28 anonim válasza:
Ez így elég ijesztő,de biztos van rá racionális magyarázat is.Remélhetőleg több furcsaság már nem történik,de én azért égve hagynám a lámpát éjszakára,biztos ami biztos..Egyébként milyen házban laktok,kertes,hány éves az épület?Történt már régebben hasonló?
4/28 anonim válasza:
Lehet a neni ott lakott, de az is lehet hogy valamire figyelmeztetni akar, valami esemenyre.
Szerintem, ha a macska melletted van, az megved
5/28 anonim válasza:
1# vagyok. Ne ijesszétek már meg! Nem lesz semmi baj!
6/28 anonim válasza:
Szerintem senki sem ijesztgette,de mindegy..
7/28 anonim válasza:
A szellemek nem bántanak, csak a bigottak.
8/28 anonim válasza:
Lehet jo ötlet a pszichologus is, mert irod h 2 hete nem a megszokott önmagad vagy , szorongsz, nehogy ez egy pszichozis kezdete legyen ....
9/28 anonim válasza:
Na,most már én sem merek aludni! :-)
10/28 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) a szomszédban halt meg egy néni de az kB 2 éve volt. Most tudták eladni a házat és most újították de még nem laknak ott. Már kerdezgettem a tulajt h volt e itt régen valami halaleset de nem tud róla. Egyszer húgom a másik szobában próbált aludni és egyszer csak át jön én meg a párom már aludtunk és elkezdi hogy ne ilyesztgessem, ne szolitgassam már a nevén... Pedig mi aludtunk... Aztán a párom este WC n volt és egyszer csak fel kelt amint bejött és kérdezte hogy miért szólitgattam a neven... Pedig akkor is aludtam... Tegnap kiegett az égő... Így kislampat raktam az ajtó elé mert ablakos az ajtó... Régebben 2 éve nem volt még a lányom akkor egyik este ejszakazott párom és arra keltem fel hogy valami elkapta a vadlimat és szorítja... De mikor totál képbe voltam még mindig szorította és utána nem is volt semmi, aztán másnap ugye megint ejszakazott párom délután olyan volt mint mikor valaki ököllel belecsap az ajtofelfaba, a szekrények hátát mintha valaki csapkodta volna... Én arra fogtam hogy biztos ahogy szokott mozogni egy picit a föld ugye biztos rendezi most jobban nem tudom megfogalmazni mert fáradt vagyok :/ de én is kerestem rá olyan variaciokat mindig olyat ami biztos hogy az volt... De valahol belül éreztem h nem....
2016. nov. 2. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!