Mi lehetett esetleg szellem vagy valami más? Estére rendesen félek.
A dolog lenyege, hogy nem szabad felni toluk a szellemek zome nem bant, de ha mar megfogja a labadat akkor az eppen lehet arto szellem is. Nekunk is volt hasonlo, de mi el is koltoztunk. A jelenlegi haz szellem mentes volt sokaig, aztan ez valtozott....viszont a jelenlegi szellemek max idegesitoek, de nincs bennuk rossz szandek a zomuk csak baromira unatkozik.
En minden este ugy alszom el, h a telefonom videora van allitva es mindent fekvesz ami ejjel tortenik a kopogasokat is. Nalunk ez mar a doeomboles kategoria es a ferjem nem ebredt fel, aztan lejatszottam neki a videot es hallotta a dorombolest az ejszaka kozepen.
Nem lehet veluk sok dolgot kezdeni, meg kell oket kerni hogy tavozzanak, altalaban mukodik, egy probat meger. Nekem sokszor sikerult de utana mindig minden vissza az eredetibe:-)))))Egyszeruen mar nem erdekel, zajok, kopogas, a hideg fuvallatok...egyszeruen lehet erezni oket, de megtanultam egyutt elni ezzel es immunis vagyok.
Meg mindig van h megjedek de mar nem remulok halalra:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!