Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi lehetett esetleg szellem...

Mi lehetett esetleg szellem vagy valami más? Estére rendesen félek.

Figyelt kérdés
Ma 8kor aludt a lányom az ágyon párom gepezett az ablak mellett a cica a lábánál volt e az ágyon tvztem. Egyszer csak hangos kopogas az ablak párkány belső részéről mondom biztos a macska erre párom is hallotta és mondja h a macska a lábánál. Aztán hallottam mintha valaki kiabalana de nagyon távol egy idős néni hang volt. De nem értettem mit. Közben a kutya az udvaron ugrott nagyon. Utána hirtelen nagy csönd. Kineztunk az ablakon aztán az ajtón sehol semmi... Utána olyan hideg lett meg egész nap hidegrazasom volt de csak időnként... 25 fokos lakásban pulcsiba és hosszú gatyában voltam. Aztán most adtam a macskának enni és ment a tálhoz mint ahogy szokott és egyszer csak mintha valamit látna a konyhában és keservesen elkezdett nyavogni ramnezett és nyávogott mintha azt mondta volna h menekülj vagy menj innen... Meg be is konnyeztem. Most egy kicsit félek így este... Valaki tudna segíteni hogy lehet eluzni vagy valami? Ja meg valami már egy hete hanem 2hete egyfolytában követ a macska meg a lanyomhoz is bújik mint aki védi... Ez lehet szellem?

2016. nov. 2. 21:21
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Majd kiprobalom a fényképes dolgot
2016. nov. 3. 08:38
 22/28 anonim ***** válasza:
Basszus,ez nagyon durva!A vádlidat fogta valami és te még mindig ott mersz élni? Gratulálok,te aztán hidegvérű egy nőszemély vagy! :-) Én már ettől amit másodszorra leírtál,hideglelést kaptam,innen távolról...Egy ilyen dolog történne velem,soha többé nem mernék abban a házban egyedül maradni,lehet mással se...írj okvetlen ha történik valami,addig pedig kitartást.Azt kívánom éljetek nyugodtan és szellem mentesen..
2016. nov. 3. 21:24
 23/28 anonim ***** válasza:
Ja,még azt akartam kérdezni,hogy a lányod tapasztalt valamit ezekből a dolgokból,vagy érzékelt valami furát?Általában a gyerekek még inkább megérzik az ilyen dolgokat...
2016. nov. 3. 21:27
 24/28 anonim ***** válasza:
Mióta éltek a házban?Van valami története,mármint előző tulajról tudtok valamit?
2016. nov. 3. 21:33
 25/28 A kérdező kommentje:
Néha nézelődik vagy épp kukucskat játszik a hátam mögött vagyis oda néz és mintha lenne ott valaki... Albérlet, de költözünk karácsonykor. Semmit nem tudunk... De annyi biztos h a másik szoba hiába megy full a fűtés akkor is hideg van...
2016. nov. 4. 17:52
 26/28 anonim ***** válasza:

A dolog lenyege, hogy nem szabad felni toluk a szellemek zome nem bant, de ha mar megfogja a labadat akkor az eppen lehet arto szellem is. Nekunk is volt hasonlo, de mi el is koltoztunk. A jelenlegi haz szellem mentes volt sokaig, aztan ez valtozott....viszont a jelenlegi szellemek max idegesitoek, de nincs bennuk rossz szandek a zomuk csak baromira unatkozik.

En minden este ugy alszom el, h a telefonom videora van allitva es mindent fekvesz ami ejjel tortenik a kopogasokat is. Nalunk ez mar a doeomboles kategoria es a ferjem nem ebredt fel, aztan lejatszottam neki a videot es hallotta a dorombolest az ejszaka kozepen.

Nem lehet veluk sok dolgot kezdeni, meg kell oket kerni hogy tavozzanak, altalaban mukodik, egy probat meger. Nekem sokszor sikerult de utana mindig minden vissza az eredetibe:-)))))Egyszeruen mar nem erdekel, zajok, kopogas, a hideg fuvallatok...egyszeruen lehet erezni oket, de megtanultam egyutt elni ezzel es immunis vagyok.

Meg mindig van h megjedek de mar nem remulok halalra:-)

2016. nov. 5. 16:46
 27/28 A kérdező kommentje:
De jó neked :) majd én is hozzá szokok remélem.... De jobb lenne ha nem lenne 😇
2016. nov. 5. 17:48
 28/28 anonim ***** válasza:
Na persze pont egy pszichológus kell ide hogyne . Kapásból beutal ha ezzel a sztorival jössz hogy szellem . Szóval orvosok kerülendők ezügyben . Egy spirituális pap kell aki nézze át a házat meg jól áldjon meg persze olyan aki nem a pénzre megy . Lehet egy itt rekedt elhalt lélek esetleg magasabb rendű lény .
2017. márc. 18. 01:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!