Mi lehetett esetleg szellem vagy valami más? Estére rendesen félek.
Nem lehet, hogy beszéltél álmodban és tényleg szólongattad a nevukon a családtagjaidat?
És idős néni tuti nem kiabálhatott a környéketeken, valahol messzebb is akár?
Én is hiszek a szellemekben, de végülis ha az is, lehet, hogy elmegy magától is, meg végülis eddig nem csinált semmi olyat, ami arra utalna, hogy bántani akar barkit is (persze én sem szívesen laknék együtt szellemekkel :) )
Szia! Van egy ötletem. Amikor nem vagy egyedül hanem ott a párod is akkor kapcsoljátok le este az összes villanyt és csinálj vakus fényképeket, lehetőleg minnél jobb minőségű fényképezőgéppel vagy olyan telóval amin van vaku és szép képeket csinálj. ( Csak vakus verzióra állítsd be a gépet vagy telót, (NE Vaku auto-ra)
És csinálj sok fényképet mindenhol. Kb 8 éve egy éjszaka nem tudtam aludni valami miatt és csak ugy elkezdtem vakuval fényképezni a szobában mert unatkoztam. Egy szürkés folt lebegett előttem aminek szemüveges arcszerűsége volt. Na mind1 azt hittem a fényképező volt a rossz erre én marha töröltem a képeket amiken látszott. Később tudtam meg,hogy a szobám régen bolt volt ahol anya az előző férjével vitte az üzletet de aztán a pali alkoholista lett ami miatt anya kidobta. És szemüveges volt az is pont olyan szemüvege volt mint a képeimen a férfinek volt.
Szerintem próbáljátok ki a vakus módszert. Én azóta hiszek igazán a szellemekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!