Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi lehetett esetleg szellem...

Mi lehetett esetleg szellem vagy valami más? Estére rendesen félek.

Figyelt kérdés
Ma 8kor aludt a lányom az ágyon párom gepezett az ablak mellett a cica a lábánál volt e az ágyon tvztem. Egyszer csak hangos kopogas az ablak párkány belső részéről mondom biztos a macska erre párom is hallotta és mondja h a macska a lábánál. Aztán hallottam mintha valaki kiabalana de nagyon távol egy idős néni hang volt. De nem értettem mit. Közben a kutya az udvaron ugrott nagyon. Utána hirtelen nagy csönd. Kineztunk az ablakon aztán az ajtón sehol semmi... Utána olyan hideg lett meg egész nap hidegrazasom volt de csak időnként... 25 fokos lakásban pulcsiba és hosszú gatyában voltam. Aztán most adtam a macskának enni és ment a tálhoz mint ahogy szokott és egyszer csak mintha valamit látna a konyhában és keservesen elkezdett nyavogni ramnezett és nyávogott mintha azt mondta volna h menekülj vagy menj innen... Meg be is konnyeztem. Most egy kicsit félek így este... Valaki tudna segíteni hogy lehet eluzni vagy valami? Ja meg valami már egy hete hanem 2hete egyfolytában követ a macska meg a lanyomhoz is bújik mint aki védi... Ez lehet szellem?

2016. nov. 2. 21:21
1 2 3
 11/28 treagu0311 válasza:
Úgyszintén :D
2016. nov. 2. 22:17
 12/28 A kérdező kommentje:
Utolsó neked is voltak ilyenek?
2016. nov. 2. 22:27
 13/28 anonim ***** válasza:
9# én is :))
2016. nov. 2. 22:38
 14/28 A kérdező kommentje:
Ja hogy egyikotok se tud majd aludni :D félre értettem és utána néztem h egy időben írtuk ki és az utolsó kommentemet meg nem olvashattad mikor írtad :D
2016. nov. 2. 22:43
 15/28 treagu0311 válasza:
100%
11-es vagyok. Nem, nem szerencsés határos módon még nem történt velem ilyen eset. Remélem a közeljövőben se fog.
2016. nov. 2. 22:47
 16/28 treagu0311 válasza:
83%
Azt tudom tanácsolni, hogy légy nyugodt aludj egy jót és holnapra biztosra veszem kihevered az egészet.
2016. nov. 2. 22:49
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy beszéltél álmodban és tényleg szólongattad a nevukon a családtagjaidat?

És idős néni tuti nem kiabálhatott a környéketeken, valahol messzebb is akár?

Én is hiszek a szellemekben, de végülis ha az is, lehet, hogy elmegy magától is, meg végülis eddig nem csinált semmi olyat, ami arra utalna, hogy bántani akar barkit is (persze én sem szívesen laknék együtt szellemekkel :) )

2016. nov. 2. 23:22
 18/28 anonim ***** válasza:
46%
Vagy valami huligánok? Megdobaltak az ablakotokat kaviccsal, aztán meg rájuk szólt valami néni vagy belekötöttek és azért kiabált... Sosem volt még állatom, de lehet, hogy az effajta veszélyekre is érzékenyek...
2016. nov. 2. 23:25
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Van egy ötletem. Amikor nem vagy egyedül hanem ott a párod is akkor kapcsoljátok le este az összes villanyt és csinálj vakus fényképeket, lehetőleg minnél jobb minőségű fényképezőgéppel vagy olyan telóval amin van vaku és szép képeket csinálj. ( Csak vakus verzióra állítsd be a gépet vagy telót, (NE Vaku auto-ra)

És csinálj sok fényképet mindenhol. Kb 8 éve egy éjszaka nem tudtam aludni valami miatt és csak ugy elkezdtem vakuval fényképezni a szobában mert unatkoztam. Egy szürkés folt lebegett előttem aminek szemüveges arcszerűsége volt. Na mind1 azt hittem a fényképező volt a rossz erre én marha töröltem a képeket amiken látszott. Később tudtam meg,hogy a szobám régen bolt volt ahol anya az előző férjével vitte az üzletet de aztán a pali alkoholista lett ami miatt anya kidobta. És szemüveges volt az is pont olyan szemüvege volt mint a képeimen a férfinek volt.

Szerintem próbáljátok ki a vakus módszert. Én azóta hiszek igazán a szellemekben.

2016. nov. 2. 23:29
 20/28 A kérdező kommentje:
Ahogy a párom hallotta azt mondta hogy nem az én hangom volt csak egy női hang, de a házban csak én voltam. Kaviccsal dobalas teljesen más mint amit tegnap hallottam, párom is hallotta és olyan volt mintha belülről kopogtattak volna a fa parkanyon mert régi fajta ablak és befelé is van egy kis kiallo fa párkány része.
2016. nov. 3. 08:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!