Hogy éljem túl a péntek 13-át?
Figyelt kérdés
Mindig történik valami baleset. És ezúttal nincs szabadság tehát ki kell mozduljak. Szerencse kegytárgyak érdekelnek mivel növelhetem esélyeim.2017. okt. 12. 12:54
11/16 anonim válasza:
Már dél elmúlt, tarts ki lassan leketyeg!
12/16 anonim válasza:
Nekem szerencses napom van ma xd. Olyan mint nagyon ritkan xd
13/16 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Amennyiben úgy gondolod, hogy a péntek 13 egy olyan nap, amikor szerencsétlen események történnek, ellenőrizd.
Fogod a naptárocskádat (Googe Naptár tökéletes), és egy éven át minden áldott nap, ha szerencse ér, beírod, ha szerencsétlenség ér, beírod. Aztán ha véget ér az év, megvizsgálod a szerencsés és szerencsétlen események eloszlását. Megvizsgálod, hogy péntek 13-án a többi naphoz képest mennyivel több vagy kevesebb szerencse vagy szerencsétlenség történt.
Ha ezzel végeztél, meg fogsz bizonyosodni, hogy péntek 13 egy szemmel sem különb nap, mint bármelyik másik az évben. Csak éppen a kedd 29-én történt szerencsétlenségeket nem szoktuk számon tartani. Legalábbis nem dátum szerint.
14/16 anonim válasza:
Aludj el csütörtök 12-én este és ébredj fel szombat 14-én reggel
15/16 A kérdező kommentje:
Túléltem.
2017. okt. 17. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!