Hogy éljem ezt meg?
Az osztályból 6an vagyunk nagyon jóban lányok. Ebből már négy barátnőmnek van pasija vagy éppen alakulóban egy fiúval. Emiatt van hogy nagyon rosszul érzem magam és unalmasnak:(
Most pénteken is mindenki a fiújával találkozott én meg korán hazajöttem így mert nem volt kivel:/
Soha nem volt még fiúval dolgom és lemaradva érzem magam persze nagyon örülök nekik h ilyen boldogok és jól megvannak a barátnőim a fiújikkal de ugyanakkor ha belegondolok h velem mivan az borzaszto:((
Ráadásul 6osunkon belül mindenkinek van egy-egy legjobb barátja és én az enyémet kezdem úgy érezni h nem is mondd el mindrnt hanem a másik barátnőnknek mondja el mert neki is ugyanolyan fiús dolgai vannak.
Jó ezt megértem h igy könnyebb ezt megbeszélni és ezért mindig úgy érzem kimaradok ezekből
Mit tanacsoltok? Valaki volt már igy ilyesmi helyzettel?
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!