Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy éljem ezt meg?

Hogy éljem ezt meg?

Figyelt kérdés

Az osztályból 6an vagyunk nagyon jóban lányok. Ebből már négy barátnőmnek van pasija vagy éppen alakulóban egy fiúval. Emiatt van hogy nagyon rosszul érzem magam és unalmasnak:(

Most pénteken is mindenki a fiújával találkozott én meg korán hazajöttem így mert nem volt kivel:/

Soha nem volt még fiúval dolgom és lemaradva érzem magam persze nagyon örülök nekik h ilyen boldogok és jól megvannak a barátnőim a fiújikkal de ugyanakkor ha belegondolok h velem mivan az borzaszto:((

Ráadásul 6osunkon belül mindenkinek van egy-egy legjobb barátja és én az enyémet kezdem úgy érezni h nem is mondd el mindrnt hanem a másik barátnőnknek mondja el mert neki is ugyanolyan fiús dolgai vannak.

Jó ezt megértem h igy könnyebb ezt megbeszélni és ezért mindig úgy érzem kimaradok ezekből

Mit tanacsoltok? Valaki volt már igy ilyesmi helyzettel?

16/L

2017. okt. 7. 10:32
 1/2 anonim válasza:
Nem vagy lemaradva. Én is 16 éves vagyok, bár nekem azért, volt/van barátom, vagy 'kavarásom', nekem is van egy barátnőm, akinek hasonló problémái vannak, mint neked. Így, azt tudom mondani, hogy foglald le valamivel magad, és nem rá stresszelni a pasi témára.
2017. okt. 7. 14:28
 2/2 anonim válasza:
Értékeld a barátaidat. Foglalkozz magaddal, fejleszd magad. Nem maradsz le semmiről, hidd el. Senki nem fog téged ez miatt lenézni. Valószínűleg, akinek fontos vagy, az úgy szeret téged, ahogy vagy. Ettől még nem leszel kevesebb. Rengetegen vannak a te helyzetedben, egyet kell értenem az előző válaszolóval, nem szabad ezt túl stresszelni, mert abba bele lehet hülyülni. Ne akarj barátot, csak azért mert a többieknek van. 16 vagy. Bőven van még időd. Inkább értékeld azt amid van.
2017. okt. 9. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!