Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan éljem túl a "nyaralást"...

Hogyan éljem túl a "nyaralást" a legjobb barátnőmmel?

Figyelt kérdés
A baj nem azzal van, hogy megromlott volna a viszonyunk, sőt.. Viszont most együtt megyünk majd egy élményfürdőbe, ő pedig az a lány, aki egyszerűen tökéletes. Szőke haj, kék szem, szép test, nagy cicik, szép fenék, bárki irigy lenne rá. Én elég testes vagyok, és magammal nehezen barátkozok meg. Hogyan próbálhatnám jól érezni magam vele, amikor azon fog járni az eszem, hogy úgy nézek ki mellette, mint egy darab krumpli?
2017. ápr. 5. 16:36
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem mentetek olyan helyre, ahol nem kell levetkőzni?

Nem lehet változtatni a nyaralás helyén?

Mondjuk én is gátlásos vagyok vízparton, én ilyen lepleket terítettem magamra, most nem jut eszembe a neve.

2017. ápr. 5. 16:50
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb barátnőd azért a legjobb barátnőd, mert úgy szeret, ahogy vagy. Szép vagy te is, csak el kell hinned!
2017. ápr. 5. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!