Hogy éljem túl a péntek 13-át?
Figyelt kérdés
Mindig történik valami baleset. És ezúttal nincs szabadság tehát ki kell mozduljak. Szerencse kegytárgyak érdekelnek mivel növelhetem esélyeim.2017. okt. 12. 12:54
1/16 anonim válasza:
Legyél pozitív. Van, ahol már ezekben a percekben is péntek, 13. van, s még nincs semmi bajod.
2/16 anonim válasza:
Egyszerűen ne foglalkozz vele. Magadnak idézed elő a bajt, ha hiszel benne.
3/16 anonim válasza:
Nekem január 21. volt a "peches nap". Néhány évig tartottam a hagyományt, történtek is kisebb balesetek, majd egyszerűen elfelejtkeztem róla, és éppen olyan lett, mint a többi.
5/16 anonim válasza:
Nekem van dakota rontásűzőm. Amióta használom, semmi baj nincs péntekenként. Ha szépen megkérsz, esetleg eladom neked.
7/16 anonim válasza:
Egy jó nagy kolompot a nyakadba. (Olyat, mint a teheneken van.)
Azzal tuti, hogy nem véletlenül ér a baleset, vagyis nem baleset lesz. :D
8/16 anonim válasza:
Ess le a lépcsőről és megtörik az átok. Bevisznek a kórházban, péntek 13-áig bent tartanak, és ha valami netán történne épp helyben vagy. Jó terv mi?
9/16 anonim válasza:
Mekkora egy baromság ez az egész péntek 13-as idiótaság,és hihetetlen hogy vannak olyan emberek akik hisznek az ilyen szarságokban.
Ha mégis történne valami veled épp aznap,az nem azért fog megtörténni mert 13-adika lesz...
10/16 anonim válasza:
Már húzom a strigulákat, hogy hányan fogják ma még felhozni a péntek 13-mat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!