Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy éljem túl a koleszt?

Hogy éljem túl a koleszt?

Figyelt kérdés

szóval gólyatábor elég durva volt, és a szervezők figyelmeztettek hogy koliba ugyan ez lesz csak a 2 nap folyamatos piálás helyett, most helyett 5 napig.

eléggé parás vagyok és megviselt ez az egész, és amúgy is szarul iszok mert hamar rosszul leszek tőle, viszont nem hányok.

arra gondoltam hogy ha mindennap inni kell akkor a nagy ivászatok után jósok vizet iszok, majd hánytatom magam, ezzel megelőzve a részegséget, a rosszul létet, és a halált.

tippek, trükkök, praktikák?

ajánlhattok könyvet vagy filmet is erről, vagy arra gondoltam még hogy rászoktatom magam amennyire lehet, van 1 hetem.

tapasztalt kolisok írják meg mire számíthatok, és hogy lehet megúszni vagy csak átvészelni ezt az egészet :o

2017. aug. 23. 17:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ugyanmár..mit gondolsz csak te vagy ezzel így? ha te nem akarsz inni nem iszol és kész..vagy talán lenyomják a torkodon? mik ezek a túlbonyolított saját magatok által kreált problémák amiket egész nap itt olvasok.. nyilván addig itatnak amíg meg nem halsz ugye? -.- naponta 10 ilyen eset történik?
2017. aug. 23. 17:18
 2/12 A kérdező kommentje:
ha én nem iszok akkor a csapat másik tagja vállaja be helyettem és nem bírom nézni ahogy szenvednek ezért én is iszok inkább. tudná mondani hogy nem iszik, de akkor a csapat vesztene. és lehet mondani hogy ez csak egy játék de ez nem csak egy játék.
2017. aug. 23. 17:22
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell egyáltalán inni? Kötelező vagy mi? Kinéznek, ha nem iszol? Gáz vagy, ha nem iszol? Ne foglalkozz az ilyen hitvány emberekkel. Ha nem akarsz piálni, akkor ne tedd! Vagy csak annyit, amennyi jólesik.
2017. aug. 23. 17:24
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor veszít a csapat, szar ügy. És de, ez csak egy játék, ráadásul egy nagyon rossz és veszélyes játék! Mihamarabb fejezzétek be, mielőtt valakinek baja esik!
2017. aug. 23. 17:25
 5/12 A kérdező kommentje:

szóval akkor újra a kérdés.

ha hánytatom magam, nem leszek részeg, nem leszek rosszul? hánytatás után kaja, piálás után víz és hányás.

2017. aug. 23. 17:28
 6/12 anonim ***** válasza:
Azért remélem annyira nem lesztek bebaszva, hogy majd nem jut eszetekbe a mentők száma.
2017. aug. 23. 17:30
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
ne hánytasd magad..ha nem bírsz nemet mondani és ennyire meg akarsz felelni mások buta játékának, menj el dili dokihoz okádás helyett..mert elmebeteg vagy.
2017. aug. 23. 17:43
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szard le. Ennyire egyszerű. Senki nem kényszeríthet arra, hogy olyat tegyél, amit nem akarsz.
2017. aug. 23. 19:03
 9/12 A kérdező kommentje:
félek hogy rosszul leszek, de ettől még (azt hiszem) részt akarok venni benne, (ha mindenki más akkor én is) szóval a hányós megoldás az tényleg a legjobb ötlet. nem???
2017. aug. 23. 19:22
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Minek kérdezed, ha már eldöntötted az egészet? mindenki azt mondja hogy ne csináld, de mégis az okádást választod..akkor csináld. de nem lesz tőle jobb, max hányás izű lesz a szád. Nem tudom miért vagy kíváncsi a véleményekre ha úgyse foglalkozol velük, csak megerősítést vársz, hogy jó módszer a hánytatás
2017. aug. 23. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!