Hogy éljem túl a koleszt?
szóval gólyatábor elég durva volt, és a szervezők figyelmeztettek hogy koliba ugyan ez lesz csak a 2 nap folyamatos piálás helyett, most helyett 5 napig.
eléggé parás vagyok és megviselt ez az egész, és amúgy is szarul iszok mert hamar rosszul leszek tőle, viszont nem hányok.
arra gondoltam hogy ha mindennap inni kell akkor a nagy ivászatok után jósok vizet iszok, majd hánytatom magam, ezzel megelőzve a részegséget, a rosszul létet, és a halált.
tippek, trükkök, praktikák?
ajánlhattok könyvet vagy filmet is erről, vagy arra gondoltam még hogy rászoktatom magam amennyire lehet, van 1 hetem.
tapasztalt kolisok írják meg mire számíthatok, és hogy lehet megúszni vagy csak átvészelni ezt az egészet :o
szóval akkor újra a kérdés.
ha hánytatom magam, nem leszek részeg, nem leszek rosszul? hánytatás után kaja, piálás után víz és hányás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!