Gossip Girl fanok. Most végeztem a sorozattal és teljesen depis vagyok Lehet hogy hülyének látszom, de 1 hete fejeztem be és iszonyatosan hiányzik Hogy éljem túl?
Figyelt kérdés
olyan szomorú vagyok,hogy nem lesz több xo xo gossip girl :'( Ti hogy éltétek túl hogy vége?2014. ápr. 4. 20:07
1/7 anonim válasza:
én is így vagyok a sorozatok vége után..egy idő után elmúlik és nem hiányzik kezdj új sorozatot vagy kösd le magad:)
2/7 A kérdező kommentje:
Igen de ez más. Ez a sorozat teljesen megváltoztatta az életemet és mindennap erőt adott hogy a nap végén nézhetek 1-2 részt :'( ez a sorozat a tökéletes sorozat nekem. Tökéletes!!!!!! És olyan szomorú vagyok :(
2014. ápr. 4. 21:08
3/7 anonim válasza:
Én is így voltam! Akkor kezdtem nézni, amikor a 3.évad ment Amerikában, és amikor utolértem őket, még az az 1 hét is rengetegnek tűnt!! Most hogy már vége van, gyakran nosztalgiázok és nézek meg random részeket +egy csomó másik sorozatot is nézek (néztem, mert azoknak is vége van). De akkor is a GG marad a legjobb<3
4/7 anonim válasza:
Ismerős érzés! Szerintem keress egy másik sorozatot, bár egyik se ér a GG nyomába. És egy fél év múlva kezdd el újra. Én most nézem másodszor, és bár már tudom, mi a vége, de ugyanúgy szeretem :)
5/7 anonim válasza:
szerintem nézd meg a 90210-et, iszonyúan hasonlít, az majd leköt :)
6/7 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval! Amúgy én is így voltam. 2 napja fejeztem be, és tiszta depis voltam. Ebből tanultam meg milyen egy tökéletes, hullámvölgyes kapcsolat (Chuck és Blair páros) Nagyon hiányzik. Most belekezdtem a 90210-be, nyáron meg jön a Pretty Little Liars új évada! Szóval kezdj másikba. Az majd leköt.:)
7/7 anonim válasza:
Én is totál így voltam és most hogy több hónapja fejeztem be még mindig így érzek. Nézek más sorozatokat is és néha a GG-ből pár random részt vagy idegen nyelven. De az volt az első sorozat amit teljesen végig néztem és ezért megváltozatott. Hiába más sorozatok semmi sem ér fel ezzel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!