Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan éljem túl a nyári...

Hogyan éljem túl a nyári szünetet?

Figyelt kérdés

Még a Június sem telt el, és már most azt érzem, hogy megőrülök az unalomtól. Suli időben tök jó, hogy mindig van mit csinálni.

Eddig filmeket néztem, meg videójátékoztam, de már ezt is meguntam.

Gondoltam ki kéne menni valahova, de hova?

Tavaly egész nyáron sétáltam meg kerékpároztam, de már azt is unom. Egész Budapesten nem lehet semmit csinálni.

A bandából senki nem ér rá semmire, mindenki vagy wellness-ezik, vagy barátnőzik, vagy piál, vagy másnapos. Egyedül meg nincs ötletem, hogy mit lehetne csinálni.

Tudtok valamit ajánlani, amivel el tudok ütni még két hónapot?

18/f

(az amolyan "adok kötelet, keress fát" kaliberű válaszoktól kíméljetek!)

2017. jún. 24. 17:52
 1/6 anonim válasza:
Menj el dolgozni én is azt teszem
2017. jún. 24. 18:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Diákmunkát én is ajánlom, olvass, tanulj meg egy nyelvet, vagy fogd magad és menj ismerkedni, csajozz be. Igen, egyedül is menni fog. Vagy menj fesztiválra. Sulid nem szervez nyári programokat? Esetleg nem lesz valami koncert, ami érdekel? Annyi ötletem van nyárra, hogy le sem tudom írni mindet, pedig én is egyedül vagyok most szünetben. Valószínűleg megyek MondoConra, tanulok sütni-főzni, matekozok és kémiázok, angol és japán tudásomat is gyarapítom, segítek anyának a házimunkában, olvasok, zenét hallgatok, zongorázok, klarinétozok, animét nézek, mangát olvasok...Kicsit találd fel magad.
2017. jún. 24. 18:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Keress valami hobbit. Nem tudom milyen az érdeklődési köröd, szóval csak úgy random tudok tippeket adni: keress a neten recepteket és főzz, ha van olyan sport ami teszik és még nem próbaltad akkor próbáld ki, amennyiben nem utálsz olvasni, találj pár az érdeklődési körödnek megfelelő könyvet (sok filmnek is van könyvváltozata, ha láttad a filmet és tetszett, érdemes elolvasni), tanulj valamilyen nyelvet amin még nem beszélsz és tetszik, ha van rá lehetőséged utazz el valahova (akár külföldre, akár belföldre), ha szeretsz kreatívkodni akkor Pinteresten találsz jó ötleteket, esetleg ha gyakorolnál valamnilyen idegen nyelvet akkor vannak olyan alkalmazasok, ahol külföldiekkrl tudsz beszélni vagy állíts össze egy bakancslistát és próbalj meg a nyáron minél több dolgot kipipálni róla
2017. jún. 24. 18:19
 4/6 anonim ***** válasza:

#3 vagyok, írtam, hogy vannak olyan alkalmazások ahol lehet külföldiekkel beszélgetni. Ha érdekel van egy ami jónak tűnik: [link]

(Androidos verzió)

2017. jún. 24. 18:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Tedd fel a WoW-ot.
2017. jún. 24. 18:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Diákmunka, önkéntes munka, karitatív munka.

Menj el valami sportversenyre (van egy csomó olyan, amihez nulla előképzettség kell, pl. futás, bringa)!

Iratkozz be valami tanfolyamra (pl. vizimentő, az szerintem nagyon menő és még értelme is van, de a barlangászat is klassz).

Nyári tábor (van felnőtteknek is), túraegyesület.

Persze, meg lehet zavarodni a hőségben, de azért Budapesten is vannak klassz múzeumok, vagy éppen kirándulóhelyek.

Persze az érdeklődési körödről semmit nem írtál, így baromi nehéz hasznos ötletet írnunk.

2017. jún. 25. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!