Hogyan éljem túl a nyári szünetet?
Még a Június sem telt el, és már most azt érzem, hogy megőrülök az unalomtól. Suli időben tök jó, hogy mindig van mit csinálni.
Eddig filmeket néztem, meg videójátékoztam, de már ezt is meguntam.
Gondoltam ki kéne menni valahova, de hova?
Tavaly egész nyáron sétáltam meg kerékpároztam, de már azt is unom. Egész Budapesten nem lehet semmit csinálni.
A bandából senki nem ér rá semmire, mindenki vagy wellness-ezik, vagy barátnőzik, vagy piál, vagy másnapos. Egyedül meg nincs ötletem, hogy mit lehetne csinálni.
Tudtok valamit ajánlani, amivel el tudok ütni még két hónapot?
18/f
(az amolyan "adok kötelet, keress fát" kaliberű válaszoktól kíméljetek!)
#3 vagyok, írtam, hogy vannak olyan alkalmazások ahol lehet külföldiekkel beszélgetni. Ha érdekel van egy ami jónak tűnik: [link]
(Androidos verzió)
Diákmunka, önkéntes munka, karitatív munka.
Menj el valami sportversenyre (van egy csomó olyan, amihez nulla előképzettség kell, pl. futás, bringa)!
Iratkozz be valami tanfolyamra (pl. vizimentő, az szerintem nagyon menő és még értelme is van, de a barlangászat is klassz).
Nyári tábor (van felnőtteknek is), túraegyesület.
Persze, meg lehet zavarodni a hőségben, de azért Budapesten is vannak klassz múzeumok, vagy éppen kirándulóhelyek.
Persze az érdeklődési körödről semmit nem írtál, így baromi nehéz hasznos ötletet írnunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!