Várjátok a nyári szünetet?
Ez kérdés?! :D :P Persze, hogy várom :D
Terveim: ismét lefogyni 53 kg-ra (szeptembertől, mikor elkezdődött a suli, kicsit meghíztam), bulizni, és utána augusztus végén 2 hetes nyaralás :)
Várom. Nagyon.
Én is szeretnék lefogyni, kb. 15-20 kg-ot, mert lassan már átlépek az egészségemet veszélyeztető súlykategóriába. Emiatt tervben van az étkezésem átszervezése és a sok sport, szeretném, ha a nyáron jelentősen megerősödne az immunrendszerem. Bár ezt nem a nyári szünetben kezdem, hanem jövő hét szerdától, amikor is végre túl leszünk az összes hülye dogán, és utána már nagyjából lazítás lesz. :)
Aztán tudom, bénán hangzik, de szeretnék sokat tanulni is, mert idén nagyon elhanyagoltam a tanulást, ezért bepótolom az összes lemaradásomat, és belenézegetek a következő évi anyagokba, előretanulok kicsit, hogy ne legyen teljesen új a téma. Az angolt és a franciát nem kell átismételnem, de azokat külön gyakorlom majd, mert mindkettőből szeretnék érettségizni egyszer. Aztán szeretnék majd sokat olvasni, rajzolni, valami őrületesen nagy bulin részt venni(Project-X :D), a barátnőmmel találkozni, ismerkedni. Meg rendbeszedni magamat, és kialakítani egy normális alvási rendszert, és szeretném teljesen kipihenni magamat. Körülbelül ezt tervezem a nyárra. 16/L
Várom, de nem annyira, mint régebben.
Most vizsgázom egy csomó tantárgyból, és a tanárok is most őrültek meg, rengeteg esszétdogát írunk. Remélhetőleg jövőhéten befejezzük, és akkor nyugi lesz.
Inkább ezt várom, mint a szünetet. Szünetben kicsit ráfekszem az angolra.
17/l
Először is sok sikert kívánok azoknak akik egészségesebb élet felé akarnak menetelni :)
Egyébként én is nagyon várom, nekem is elegem van a suliból
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=eo5YzA.. :D
már nagyon várom, nem telik el olyan nap, hogy ne nézném meg ezt: [link]
Nagyon lassan megy az idő. Jövőhét péntek,szombat oszt.kirándulás. Majd jönnek a dogák. De várom már a június 15-ét. Á inkább a 16-át. Jön az EB, majd az olimpia. Én is elszeretnék menni a Balatonra de nagyon messze van (350 km) 2 éve voltunk ott 1 hétig. Várom a 35 fok meleget, a nyaralásokat (július közepén megyek a tesómékhoz nyiregyre 1 hétre, az egész évi falusi élet után kell egy kis városi is. Mint tavaly, 10-11-ig pingpong, majd egyik nap megyünk a strandra, másik nap focizni, harmadik nap mozi stb. Június vége felé megint elakarok menni egy jó hosszú hétvégére a másik tesómékhoz. Van ott 3 fiú gyerek, kitesz egy kisebb focicsapatot :D. És 2,5 hónapig nem hallom azt a szót, hogy tanulás, iskola, koránkelés, lefekvés időbe stb. Nyáron egy kicsit meg akarok erősödni. Amibe lehet segíteni akarok itthon (vízhordás, kapálás stb.) Felteszem a bokszzsákot (tervezem rá festem annak a tanárom fejét akit a legjobban rühellek :D).
DE VÁROM MÁR!!! Olyan hosszú még ez a közel 4 hét.
F/16
jó programok! :)
kevesebbnek tűnik ha azt mondjuk 4 hét, nem pedig napokban számoljuk..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!