Nagyon gáz, hogy nem várom a nyári szünetet, ti várjátok?
Régen mindig vártam, de most valahogy nem.
Lehet azért, mert tetszik egy srác, és nyári szünetben nem láthatnám :P
15L
én nagyon várom :) egyébként szétunnám a fejemet egész nyári szünetbe, és csak azért várom mert végre elballagok, már nagyon idegesítenek az osztálytársaim... :( igazából csak amiatt várom hogy vége lesz a sulinak és nem látom soha többé az osztályom, amúgy meg unalmasnak ígérkezik... :) szóval igenis-nemis :)
15L
szerintem nem gáz:) Talán majd fogod xP
Én várom.De közrejátszhat h. tényleg a fiú miatt + jó a társaság körülötted:)
Áruló xD
Én már naggyon-nagyon-nagyon várom!
12/L
Nem annyira bírom, ha valaki azt mondja, hogy unatkozik, ha nincs hova mennie, nincs programja, ami akár a suli.
Nem akarlak bántani, mert miért akarnálak. Viszont szerintem fel kéne találnod magad. :)
Nos, nekem nem tudom, mikor lesz végre pár TELJESEN SZABAD hetem, amiben:
- tanulgatnék varrni géppel és kézzel is,
- rajzolgatnék,
- olvasnék,
- honlapot szerkesztenék,
- programoznék,
- minden nap kocognék, futnék vagy úsznék, esetleg itthon tornáznék,
- sétálgatnék zenét hallgatva és fotózgatnék, próbálnék jobb, művészibb képeket készíteni,
- megnéznék néha egy-egy filmet,
- találkoznék egypár haverral, barátnővel,
- meglátogatnék egy számomra kedves falut,
- végre segítenék itthon,
- ruhákat vásárolnék.
De ezekre azért több idő kell. S most mindent az egyetemnek vetek alá. Igen, emiatt lehet leszólni, le is fognak páran, előre látom. :)) Ha valakinek jól esik, nézze le az értékrendemet. :) Olyan munkát szeretnék majd később, amivel segíthetek az embereknek, ahhoz pedig egyelőre tanulni kell, nyáron is.
Na, ez a válasz nem rólam szól, csak úgy látszik. Ezt azért írtam le, hogy szemléltessem, mennyi mindent lehet csinálni, és ennek nagyját ráadásul egyedül.
Szóval ne und a nyarat!! :) :) :) Várd és majd élvezd!
18/L
Bár előző válaszom FŐLEG ELSŐnek szólt. De valamennyire kérdezőnek is, ha ő is unná majd magát.
Ha a fiút nem láthatod majd... megértem, nagyon fog hiányozni.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!