Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehetséges az, hogy az anyám...

Lehetséges az, hogy az anyám már a terhesség idején vagy születésemkor elátkozott, vagy bárki?

Figyelt kérdés

Amióta tudom az eszemet, azóta mindig le vagyok nyomva.Idegen emberek beszólnak, meg akarom védeni magamat, bosszuból keményen visszavágnak.

Ha mondok valakirõl véleményt, rögtön visszamondják kiforgatva.Ha valami rosszul sikerül megértés helyett csak az irigy pofával és az elégedettséggel találom szemben magamat.Igazi jókliváságokat nem kapok senkitõl.

Irigylik a szorgalmamat és még sorolhatnám.Körbe vagyok gonosz,irigy emberekkel.

2017. szept. 14. 23:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
2017. szept. 15. 15:49
 12/14 anonim válasza:
Ezt hívják életnek papi, ilyenek az emberek. Nem létezik olyan hogy valakit elátkoznak xd mint ahogy se menny se pokol nem létezik, nőjj fel.
2017. szept. 15. 15:57
 13/14 Stephen Mayer válasza:
Aztamindenit. Hasonló kérdést tettem fel itt aztán rátaláltam erre a kérdésre, velem nagyon hasonló dolgok történnek. Egy csomó válaszban azt látom, hogy más emberek teljesen másképp Élik meg a dolgokat az életben, És nekem úgy tűnik hogy olyan válaszokat adnak az emberek ahogy ők élik meg az életeikben a dolgaikat, mint ahogy másképpen történik velük, És ezért nem értik a kérdéseinket, én viszont nagyon értem, Mert velem is így történnek meg ezek a dolgok. Aztán amikor úgy igazán feltesszük a kérdést akkor egy kicsit Őrültnek tűnik az egész. Jó pár X én túl vagyok, jó sok minden történt velem az életben aztán kialakul egy egy kép hogy mi az ami jó mi az ami rossz és akkor ezt hogyan tér el, ez úgy elég jól behatárolható, aztán jönnek az abszurd dolgok, ezért vagyok itt ezért szeretnék választ kapni dolgokra én is.
2017. okt. 31. 03:59
 14/14 Stephen Mayer válasza:
Érdekes,. Hogy Nekem ugyan ilyenek a problémáim, pontosan értem a kérdésedet Volna kedved csevegni erről?
2017. okt. 31. 04:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!