Ti hisztek ebbe a "babonába" hogy egy terhesség egy halál a családba? Ha valaki terhes lesz, akkor valaki meghal a családba?
Én nem akarok hinni benne,de sajnos átéltem a fiammal.Akkor halt meg nagyim,mikor terhes voltam.Most várjuk a kistesót,és remélem hogy csak egy véletlen egybeesés volt akkor ez,de azért mindig ott motoszkál a fejembe....
Egyik barátnőm is terhes,a napokban már szül,és tegnap meghalt az anyukája.....
Persze ez is lehet véletlen.
Nektek volt ilyen?
Sajnos volt, bár picit fordítva.
Több, mint két éve vártunk a babára, meghalt a párom nagypapája és a következő hónapban terhes lettem. Így én is azt mondom, hogy Isten egyet d, egye elvesz.
De terhesen próbálj ne ezen agyalni, hanem élvezni a csodát! Gratulálok!
Én azóta hiszek benne, mióta pont abban a hónapban estem teherbe, amikor nagymamám meghalt, ráadásul kislányt várok.
Előtte én sem hittem, de ez nem lehet puszta véletlen.
"Előtte én sem hittem, de ez nem lehet puszta véletlen."
De, lehet.
Én se hittem benne, de a mamám és a nagybátyám pár nap különbséggel haltak meg. Rá 5 hónapra megfogant a kisfiam...majd 9 hónapra az unokatesóm kislánya. Véletlen lenne??? :O
most a jelenlegi párom nagymamája halt meg márciusban.... DE azóta nem jön a baba :( ....pedig jelnek vettem...hogy azért halt meg.... hogy a fiának lehessen végre gyereke :O
szóval ki tudja.....
köszönöm mindenkinek!
Persze,ez lehet véletlen is,igen,ezt sajnos senki nem tudja....
Nyilván nem rettegem végig a terhességem,de azért eszembe szokott jutni,főleg ilyenkor,ha még mással is történik hasonló.
De kivánom minden várandós nőnek,hogy ne haljon meg senkije se a családba,se a terhesség alatt,se utána!!! <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!