Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti hisztek ebbe a "babonába"...

Ti hisztek ebbe a "babonába" hogy egy terhesség egy halál a családba? Ha valaki terhes lesz, akkor valaki meghal a családba?

Figyelt kérdés

Én nem akarok hinni benne,de sajnos átéltem a fiammal.Akkor halt meg nagyim,mikor terhes voltam.Most várjuk a kistesót,és remélem hogy csak egy véletlen egybeesés volt akkor ez,de azért mindig ott motoszkál a fejembe....

Egyik barátnőm is terhes,a napokban már szül,és tegnap meghalt az anyukája.....

Persze ez is lehet véletlen.

Nektek volt ilyen?

2014. dec. 9. 12:06
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
A mi családunkban 3 gyerek született tavaly, és senki sem halt meg. De ez csak egy kiragadott példa. Az élet és a halál nem mérlegegyensúly. Akinek eljött az ideje, megszületik és akinek eljött az ideje, meghal. Őszinte részvétem!
2014. dec. 9. 12:07
 2/27 anonim ***** válasza:
66%

Sajnos volt, bár picit fordítva.

Több, mint két éve vártunk a babára, meghalt a párom nagypapája és a következő hónapban terhes lettem. Így én is azt mondom, hogy Isten egyet d, egye elvesz.

De terhesen próbálj ne ezen agyalni, hanem élvezni a csodát! Gratulálok!

2014. dec. 9. 12:08
 3/27 anonim ***** válasza:
66%
Nemhiszek de nálunk is hasonlóan történt. Egy új lélek jön egy régi távozik- így olvastam. Szerintem ez csak véletlen egy terhesség 40 hét, hosszú idő, ez idő alatt ha meghal egy családtag már jönnek a babonákkal.
2014. dec. 9. 12:08
 4/27 anonim válasza:
48%

Én azóta hiszek benne, mióta pont abban a hónapban estem teherbe, amikor nagymamám meghalt, ráadásul kislányt várok.

Előtte én sem hittem, de ez nem lehet puszta véletlen.

2014. dec. 9. 12:10
 5/27 anonim ***** válasza:
66%
Nem hiszek benne, de az én nagyapám is meghalt amikor terhes voltam. Szerintem ez csak véletlen.
2014. dec. 9. 12:12
 6/27 anonim válasza:
100%
Senki nem halt meg a családban, mikor a fiamat vártam. Szerintem ez csak babona, nehogy ezen rettegj egész terhességed alatt.
2014. dec. 9. 12:20
 7/27 anonim ***** válasza:
95%

"Előtte én sem hittem, de ez nem lehet puszta véletlen."

De, lehet.

2014. dec. 9. 12:20
 8/27 anonim válasza:
94%
Nekünk is volt ilyen és az ismeretségi körben is. A legkisebb húgom két hetes volt, mikor hirtelen meghalt a nagypapám. Barátnőm terhessége alatt az apósa halt meg. Mikor én terhes voltam, a férjem nővére, sőt az egyik unokatesója is babát várt. 1 hónapom volt a szülésig mikor a húgomat egy, az orvosok számára ismeretlen vírus támadta meg, de pár nap alatt teljesen leépült, lélegeztetőgépre került és mesterséges altatásba tartották. Ez így ment két hétig, már a legrosszabbra készültünk, mikor is elhunyt a férjem idős nagypapája. Rá pár napra végre egy teszt kimutatta a húgom szervezetét mi támadta meg, elkezdték kezelni és teljesen felépült. Nem tudok hiszek-e ebben, mindenesre furcsa dolgok ezek. Mert egy csomó példát tudnék hozni arra is, hogy terhes volt valaki és senki nem halt meg a családban.
2014. dec. 9. 12:21
 9/27 anonim válasza:
32%

Én se hittem benne, de a mamám és a nagybátyám pár nap különbséggel haltak meg. Rá 5 hónapra megfogant a kisfiam...majd 9 hónapra az unokatesóm kislánya. Véletlen lenne??? :O

most a jelenlegi párom nagymamája halt meg márciusban.... DE azóta nem jön a baba :( ....pedig jelnek vettem...hogy azért halt meg.... hogy a fiának lehessen végre gyereke :O

szóval ki tudja.....

2014. dec. 9. 12:22
 10/27 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek!

Persze,ez lehet véletlen is,igen,ezt sajnos senki nem tudja....

Nyilván nem rettegem végig a terhességem,de azért eszembe szokott jutni,főleg ilyenkor,ha még mással is történik hasonló.

De kivánom minden várandós nőnek,hogy ne haljon meg senkije se a családba,se a terhesség alatt,se utána!!! <3

2014. dec. 9. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!