Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez vajon mit jelenthet?

Ékszerteknős kérdése:

Ez vajon mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Az egész álom úgy kezdődött, hogy már tizedikes voltam, és a születésnapom volt. Mindenki ott volt a családból. Aztán pittyegett a telefonom és ránéztem. Az exem írt. "Boldog szülinapot, szöszi" Én erre csak annyit írtam, vissza, hogy köszönöm. Aztán megbeszéltük, hogy másnap felmegyek hozzá. Iskola helyett hozzá mentem fel. Leültünk az ágyra, beszélgettünk egyszer csak megcsókolt és utána jöttek maguktól a dolgok. Ekkor voltam 16. Aztán eltelt két hónap és egy tornaórán a gimiben rosszul lettem. Bevittek a kórhába, ahogy kivizsgáltak, és azt mondta a doki, hogy terhes vagyok. Én teljesen bepánikoltam. Még egy hónappal későbbre ugrott az álmom. Éppen anyával veszekedtem, hogy ott hagyom a gimit? "Miért, mi az Isten történt veled?" "Terhes vagyok anya, a Zolitól!"

Aztán egy távolabbi kép ugrott be, amikor a saját gyerekemet tologatom a VMG folyosóján.

Ez egy elképesztően ilyesztő és undorító álom! Amikor felkeltem, sírva fakadtam! Ez egyszerűen elképesztő!!!

15/L

(Kérlek titeket segítsetek, mert nagyon zavar, hogy nem tudom mit jelent ez az álom)

2017. aug. 17. 22:45
 1/4 anonim válasza:
100%
Majd ha eljön az a szülinap menj suliba!
2017. aug. 18. 03:00
 2/4 anonim válasza:
24%
Xd sztm ne is aludj tobbet
2017. aug. 18. 20:38
 3/4 anonim válasza:
Nem muszáj minden álmot megérteni és értelmezni. De az én meglátásom szerint ez csak annyit jelent, hogy valamilyen szinten még van kötődésed az exedhez, amitől belül megszabadulnál. Szóval ne aggódj, nem leszel terhes :)
2017. aug. 21. 14:52
 4/4 PKati71 válasza:

Szerintem vágysz az "exedre" is, meg félsz a következménytől.

Ez ilyen egyszerű. :)

2018. aug. 9. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!