Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez vajon tényleg időzítve volt?

Ez vajon tényleg időzítve volt?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok . 18 éves . Az van hogy többször is álmodtam és éreztem hónapokkal előre hogy mi fog történni . Szorongtam előre meg minden. Az egyik nagymamám ment el az életből . És tegnap be is igazolódott . Éreztem tudtam előre mi lehet ez szintetek ?!

2017. máj. 7. 23:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Vannak egyes dolgok amiket az ember megérez, de olyanok is társulnak mellé amiket a jelenlegi kedélyállapota határoz meg. A kettőt viszont eléggé nehéz megkülönböztetni egymástól.
2017. máj. 8. 10:12
 2/2 thoomas26 ***** válasza:

A lehetséges jövő már a jelenben létezik. Egyes pontjai fixebbek (melyeket még leszületés előtt tervez el a lélek), mások képlékenyebbek. De összességében a jelenben mindig egy lehetséges jövőkép létezik, a mindenkori jelen következményeképp, ez azonban folyamatosan változhat. Az álom egy sajátságos tudatállapot, melyben olykor betekintést nyerhetünk a lehetséges jövőképbe. A negatív események fajsúlyosabb energiájúak, ezeket könnyebben érzékelhetjük.

Ha csupán arról lenne szó, hogy egyszer megálmodtad a mamád halálát, s az később beigazolódott, még nem tekinthető egyértelműen a jövőbe való belepillantásnak. Hiszen ki is következtethette a tudatod, illetve tarthattál is tőle, akár tudat alatt is. Azonban ha már többször is előfordult veled ilyesmi, akkor valószínűbb.

Ahogy fentebb említettem, vannak olyan események, melyek "időzítve" vannak, de vannak, amelyek megtörténnek a mindenkori jelen és mindenkori döntéseink következményeképp. Hogy a mamád halála e kettő közül melyik volt, tehát (ha tényleg a jövőt láttad álmodban) akkor előre eltervezett volt-e az esemény, vagy csak az elmúlt időkben vált nyilvánvalóbbá, így lehetetlen megítélni.

2017. máj. 8. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!