Hogyan lehet visszaemlékezni az álmomra?
Egy sorozat első 3 részét néztem meg álmomban és baromi izgalmas volt. A részletekre szeretnék visszaemlékezni vagy szeretném továbbálmodni, de az is lehet, hogy tényleg létezik ez a sorozat, ezesetben a címére lennék kíváncsi.
Álmomban egy kb 7 részes fantasy sorozat első 3 részét néztem meg DVD-n, amiről álmomban mindenki azt mondta, hogy nagyon tuti és szinte nem volt olyan ismerősöm, aki még nem látta. Én is elkezdtem nézni és nagyon jó volt az első részt, aztán megnéztem a másodikat és minden teljesen megváltozott, az első rész lezáratlan szálai továbbra is lezáratlanok voltak, de a második rész eseményeinek fényében más kérdések sokkal nyomasztóbbakká és égetőbbekké váltak. Egy új csoport is a képbe került, akik segítették az első rész főhőseit, legalábbi úgy tünt, de bizonyos infókat visszatartanak. A harmadik részben a első részből megismert másik csoportról kell elgondolkodni, hogy kinek az oldalán álnak és, hogy mekkora súlyuk is van az események alakításában vagy csak ők is sodródnak. Ez a rész azért volt jó, mert minden csopor elveszíti a bizalmát a másik szándékaival és képességeivel szemben, miközben mindannyian pontosan tudják, hogy még együtt is kevesek a veszély elhárítására. A veszély pedig nagy, egyre nagyobb ereje van a közös ellenségnek (amiről egyébként senki sem tudja, hogy mégis miféle ellenség). Aki már most is fényegetést jelent, de ezzel csak az elékészül valami nagy dobásra, amivel minden felett átveszi az irányítást.
Azért nem írtam konkrétan, mert nem emlékszem rá. Amikor álmodtam, tudom, hogy teljesen kerek volt a történet meg részletesen "ki volt dolgozva" dialógusokkal meg minden, de már amikor reggel felkeltem, akkor sem emlékeztem ennél többre. Ez már vagy egy hónapja volt, de azóta sem sikerült ezzel álmodnom.
Hogyan lehet ezt elérni?
Ez az álom olyan, amit játszani szoktak... Mint egy élő szerepjáték...
Bár azt kell mondjam, van olyan szerepjáték, ami létező, valóban létező világgal bír.
visszaemlékezni akkor tudsz könnyen, ha elkezded leírni, és minél többet gondolkozol rajta, annál több részlet jut eszedbe. Ilyenkor írd le a leglényegtelenebb dolgokat is nyugodtan, csak a végén kerekítsd egésszé.
Előző, jól mondja.
Én annyival egészíteném ki , hogy az ágy mellé tegyél egy tollat meg egy ceruzát. Minden ember éjjelente 2szer álmod és minden álom után felébred, még ha nem is emlékszel rá reggel. Tehát mikor felébredsz éjszaka akkor írd föl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!