Hogyan emlékezhetek BIZTOSan az álmomra?
Figyelt kérdés
Mostanában, ha valamilyen kérdésem volt, megálmodtam a jó választ. Szükségem lenne most is erre a "képességre", de nem tudom, hogyan álmodok biztosan?2011. márc. 11. 19:42
1/3 anonim válasza:
Úgy olvastam az álmokat meg kell tisztelni vele, hogy figyelsz rájuk. Készíts ki egy füzetet, és tollat, tedd az ágyad mellé, hogy reggel leírhasd bele, amit álmodtál, este pedig mormold el magadban többször, hogy "Szeretnék emlékezni az álmomra!". Én kipróbáltam, nekem működött, és nagyon tisztán emlékeztem másnap mindenre.
2/3 anonim válasza:
mikor fölkelsz, egyből gondold végig hogy mit álmodtál, nekem bevált, viszont ha ezekre a dejavou-s álmokra gondolsz, azokra nem fogsz emlékezni, csak a cselekvés pillanatában dereng majd fel
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, kipróbálom.:)
2011. márc. 14. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!