Ez normális? Minden tini ezt gondolja ennyi idősen? /lent/
Nem, már többször átpörgettem, hogy lényegében életünknek nincs semmilyen célja. Persze mindenkinek vannak kisebbek, ezt tudom, de a Földnek nem teszel semmit azzal, hogy vagy.
Élsz, dolgozol és meghalsz. Miért dolgozol? Azért, hogy eltartsd a gyereked, aki szintén azért fog dolgozni, hogy eltartsa a gyerekét...így tovább.(persze, ha lesz gyereked)
Te mit értesz nagy feladat alatt?
Eszembe se jutott ilyesmi 15 évesen. Nem vagyok animehős, aki 15 évesen megváltja a világot :D
Bőven jó nekem, ha elvagyok és nem ártok túl sokat.
en is ugyanilysn vagyok! De nyugi ugyis kinojjuk majd
15/L
LilKodakOnThatBeat nevű felhasználó válasza:
15 éves vagyok és lány
Tyű...nem mondod, lány vagy? Hihetetlen! Sokan vannak még 15 év után is, akik abban a hitben élik le az életüket, hogy valami feladattal születtek a Földre. Végül úgy halnak meg, hogy nem találják meg, mert ,,AZT" keresik nem célt adnak nyamvadt kis életüknek. Gondolom ez valami egoista képzelgés lehet, terápiával lehet gyógyítani.
Meg en ennyi idosen is szoktam ilyenen agyalni . Szeretem a spiritualis dolgokat.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!