Ez normális, hogy ilyen kicsi?
Nem sok támpontot adtál! :D Szerintem nem lehet tudni, mekkora melle van átlagosan egy 5.-6. osztályos gyereknek. Az általánosan elfogadott mértékegység az a centiméter.
A kérdésedre így nem tudok válaszolni, csak annyit mondhatok, hogy ha bármit nem érzel normálisnak magadon, beszélj anyukáddal, vagy az iskolaorvossal. Többet segítenek, mint itt bárki.
Örülj neki hogy kicsi.
Az enyémek meg borzasztó nagyok és rondák, és fájnak is. :(
Én ugyanígy voltam, idén leszek 20 éves és kb a 14-15 éveseknek is nagyobb. Viszont én nagyon sovány is vagyok.
Genetika sajnos, mai napig zavar, hogy pici, de hát ha ekkorával áldott meg a sors, mit lehet tenni.
Viszont ne szégyelld, és ne parázz rá, fogadd el, hogy ilyen vagy és kész, nehéz de hidd el vannak nagyobb problémák is mint a mellméret.
Én sokáig szégyelltem pl a párom elött is, viszont ő kimondottan szereti, hogy ilyen kis pici... tehát ha lesz majd fiúd aki tényleg önmagadért szeret, nem fog kinevetni miatta vagy ilyesmi :) (nekem ez nagy félelmem volt, hogy a párom elfogad-e akkor is ha meglátja, hogy a pólóm alatt kb nincs semmi 😀😀)
hát elég gáz ha a gimi arról szól kinek mekkora melle van.
szörnyű lesz nem a legnagyobb mellű lánynak lenni az osztályban tényleg.....
nem lesz ciki max nem leszel annyira központban a hülyegyerekeknél mint a nagy mellű, magukat mutogato társaid.
Aztán nálunk a gimiben sokra nem mentek ezek a bögyös bigék,egy menetre jók voltak, azóta meg már lement a csillaguk, a kutya nem törődik velük.
Tudom, hogy a tiniknél gonoszabb nincs, na de ha kiállsz magadért ha valaki szekál akkor ugy se basztatnak majd, és mivel senki sem tökéletes könnyű visszavágni.
De ha neked a legnagyobb problémád az, hogy nem leszel elég népszerű mert nincs nagy melled, akkor sajnálom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!