Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez normális, hogy ilyen kicsi?

Ez normális, hogy ilyen kicsi?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok,idén megyek középsuliba,de kb akkora mellem van mint egy 5-6.-osnak.11 évesen kezdett növekedni de azóta semmi,úgyhogy szivacsos melltartót/topot hordok.normális hogy még nem növekszik?mit csináljak?

2017. aug. 12. 17:09
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem sok támpontot adtál! :D Szerintem nem lehet tudni, mekkora melle van átlagosan egy 5.-6. osztályos gyereknek. Az általánosan elfogadott mértékegység az a centiméter.

A kérdésedre így nem tudok válaszolni, csak annyit mondhatok, hogy ha bármit nem érzel normálisnak magadon, beszélj anyukáddal, vagy az iskolaorvossal. Többet segítenek, mint itt bárki.

2017. aug. 12. 17:18
 2/9 Andizsuzsi ***** válasza:
Édesanyádnak, nagymamának mekkora melle van?
2017. aug. 12. 17:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha anyudnak is kicsi van akkor lehet orokolted. Mondjuk nalunk nem igy, anyumnak nagyon kicsi a melle, nekem meg nagyobb van. Addig jo ha csomot nem talalsz benne:)
2017. aug. 12. 17:50
 4/9 anonim ***** válasza:
52%

Örülj neki hogy kicsi.

Az enyémek meg borzasztó nagyok és rondák, és fájnak is. :(

2017. aug. 12. 18:54
 5/9 anonim válasza:

Én ugyanígy voltam, idén leszek 20 éves és kb a 14-15 éveseknek is nagyobb. Viszont én nagyon sovány is vagyok.

Genetika sajnos, mai napig zavar, hogy pici, de hát ha ekkorával áldott meg a sors, mit lehet tenni.

Viszont ne szégyelld, és ne parázz rá, fogadd el, hogy ilyen vagy és kész, nehéz de hidd el vannak nagyobb problémák is mint a mellméret.

Én sokáig szégyelltem pl a párom elött is, viszont ő kimondottan szereti, hogy ilyen kis pici... tehát ha lesz majd fiúd aki tényleg önmagadért szeret, nem fog kinevetni miatta vagy ilyesmi :) (nekem ez nagy félelmem volt, hogy a párom elfogad-e akkor is ha meglátja, hogy a pólóm alatt kb nincs semmi 😀😀)

2017. aug. 13. 07:06
 6/9 A kérdező kommentje:
hát az én régi sulimban a nálam fiatalabbaknak nagyobb melle volt...édesanyámnak régen nagyobb melle volt,olyan normális,de amióta megszült engem és idősebb lett kicsit azóta megereszkedtek neki és már nem olyan nagy.utolsó köszönöm a válaszodat,de engem még ebben a korban zavar,hogy minden 14-15 éves lánynak nagyobb..elég ciki lesz így elkezdeni a gimit...
2017. aug. 13. 23:53
 7/9 anonim válasza:

hát elég gáz ha a gimi arról szól kinek mekkora melle van.

szörnyű lesz nem a legnagyobb mellű lánynak lenni az osztályban tényleg.....

nem lesz ciki max nem leszel annyira központban a hülyegyerekeknél mint a nagy mellű, magukat mutogato társaid.

Aztán nálunk a gimiben sokra nem mentek ezek a bögyös bigék,egy menetre jók voltak, azóta meg már lement a csillaguk, a kutya nem törődik velük.

Tudom, hogy a tiniknél gonoszabb nincs, na de ha kiállsz magadért ha valaki szekál akkor ugy se basztatnak majd, és mivel senki sem tökéletes könnyű visszavágni.

De ha neked a legnagyobb problémád az, hogy nem leszel elég népszerű mert nincs nagy melled, akkor sajnálom..

2017. aug. 20. 07:35
 8/9 A kérdező kommentje:
utolsó igazad van és köszönöm a válaszod,de azért hidd el egy kicsit bánt hogy tényleg nagyon kicsi..nyilván te sem örülnél neki.de köszönöm a válaszod igazad van,egy embert nem így kell megítélni
2017. aug. 20. 12:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Egy lánynak hormont adtak, és használt.
2017. szept. 24. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!