Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 évesen normális, ha van egy barátom, és megakar csókolni?
Már 2 hónapja járok,egy fiúval,és már konkrétan mondta is,hogy megakar csókolni. Normális ez?
13/l
Miért ne lenne normális?
Igenis vannak olyan 13-14 éves lányok, akik szellemileg/érzelmileg sokszor érettebek, mint mondjuk néhány 16-17 éves lány.
2 hónapja jártok, és a csók nem egy ijesztő dolog, szóval ne félj :D
De ha bármit erőltetni akar, akkor hagyd ott a srácot, mert az nem hozzád való.
Persze, hogy meg akar csókolni, mert szeret, és hamarosan biztos te is így érzel majd, hogy meg akarod csókolni őt.
Bocsi, nem bírom elnézni a saját helyesírási hibámat, szóval;
*érettebbek, két b-vel :'D
Azt senki sem mondta, hogy egy 13 évesnek ne lehetnének érzelmei. Viszont ha azt nézzük egy 13 évesnek még gyereknek kéne lennie, és nem a szerelemmel foglalkoznia. Én például a fél életemet odaadnám, ha normális gyerekkorom lehetett volna. Természetes hogy érdeklődnek a másik nem iránt, de meg kell húzni a határt. Főleg úgy, hogy a csók sok szempontból intimebb is mint a szeretkezés. Igen, sok olyan lány/fiú van aki érettebb a korosztályánál. Viszont ha ebben az esetben is ez lenne, akkor a kérdező eleve ki se írta volna a kérdést. Gyerekkorban még elmegy a járás, szerintem aranyos mikor fogják egymás kezét, és segítik a másikat...De az már elég groteszk, hogy csókolóznak. Főleg hogy két hónap után. Értem én hogy ilyen korban keresik az egyéniséget és alakítgatják a személyiségüket és hogy hasonlítani akarnak a felnőttekre, de ez a formája...elég fura. Én sem vagyok valami vénség, csak pár évvel vagyok idősebb a kérdezőnél, de szerintem ez nagyon korai.
2-es voltam.
Egy 8 évesnek is vannak érzései, akkor már ő is simán járhat valakivel?
A tojáshéj a feneketek alatt, de nektek már az a normális, hogy 13 évesen pasitok van. Nagyon gyerekek vagytok még egy párkapcsolathoz. Sok felnőttnek sem megy, nem ám gyerekeknek. Nem tudom miért játszátok a felnőttet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!