Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 13 évesen normális, ha van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 évesen normális, ha van egy barátom, és megakar csókolni?

Figyelt kérdés

Már 2 hónapja járok,egy fiúval,és már konkrétan mondta is,hogy megakar csókolni. Normális ez?

13/l

2017. aug. 12. 10:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért korai mert 13 éves vagy, hanem mert kiírtad ezt a kérdést. Na meg a körülmények:D Bejelentette előre a barátod? Bocsi, nem megsérteni akarlak, de ez hogy történt? Beszélgettetek és mondta hogy amúgy majd meg fog csókolni? Ne haragudj, de ennek magától kéne jönnie, ha már előre bejelenti az nem az igazi, hidd el, elveszik a varázsa.

Mindegy, hogy hasznos választ is adjak: csókold meg, ha kívánod, de ne engedd, hogy rád eröltesse. Bőven időben vagy még, 13 évesen semmiről nem késtél le.

Viszont szerintem nyugodtan randizgassatok, ennyi idősen egyáltalán nem korai a "szerelem", most kezdenek az érzelmek kialakulni a másik nem irányába. Szerintem az teljesen egészséges, ha eljártok moziba meg fagyizni, kézfogás meg ugye esetleg csók, bár a kérdés alapján szerintem ez még korai lenne neked. :)

2017. aug. 12. 20:36
 12/20 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem is sokkal inkább az a nem normális, hogy 13 évesen már pasizol.. Borzasztó, hogy hova fajul a világ és ami még elszomorítóbb, hogy ezt sok szülő hagyja is. Hagyja, h a kislánya 12-13 évesen pasizzon, szexeljen stb stb.

Még csak egy kislányról van szó, hagyjuk már az érzelmeket és ha valakinek 10 évesen lesznek "érzelmei", akkor őt is pasizásra fogják sokan biztatni?? Meg csókra? Ész megáll..

Barátnőiddel kéne játszanod, meg fagyizni, sétálni, mozizni menni, nem pedig csókolózni...!

2017. aug. 13. 18:32
 13/20 anonim ***** válasza:

Oké..szóval "jártok" de még nem csókolóztatok?? És mégis, hogy jöttetek össze?

-leszel a barátnőm?

-hát jó

Kezeded legalább megfogta?

2017. aug. 22. 23:31
 14/20 anonim ***** válasza:
46%
Jézusom de prűdek itt egyesek. Pontosabban álszentek. Teljesen normális, ha egy 13 éves kezd ismerkedni az ellenkező nemmel. Ki írt olyat, hogy szexelni, válaszolók?:D Arról szól a kérdés, hogy MEGCSÓKOLJA-E a barátját, hol van itt szó szexről? A szülőket meg pláne minek belekeverni, mit mondjanak, "kislányom nem mehetsz el fagyizni xy-al"?
2017. aug. 29. 19:47
 15/20 anonim ***** válasza:
Őszintén... szerintem normális... és 12 évesen csókolóztam 1.
2017. szept. 3. 02:17
 16/20 anonim ***** válasza:
Én 8 évesen csókolóztam először, amit eléggé megbántam. Ha ezt ide kiírtad, ő meg ezt megkérdezte,akkor szerintem hagyjátok.
2017. szept. 19. 22:28
 17/20 anonim ***** válasza:

Ha kölcsönös a vágy hajrá.

Lényeg a másik fél 18 alatt legyen mert szexuális visszaéléssel 5 évet is kaphat.

2018. márc. 24. 07:28
 18/20 anonim ***** válasza:
Azt gondoljatok h a 13 eveseknek nincsenek erzeseik? Egy csomo gyerek ovodaba csokolozik, 13 evesen teljesen normalis, es nem kell jonni ezzel a mai vilag dumaval, Rómeó és Júlia 14 evesek voltak, es ok nem a "mai vilagban" nottek fel. Mindenki 13 evesen kezdi, ez a normalis fejlodese egy gyereknek, 13 evesen szexelni nem kell meg, de egy csok, puszi, olelkezes teljesen rendben van.
2018. márc. 31. 23:33
 19/20 anonim ***** válasza:
Igen, normális.
2018. aug. 16. 01:28
 20/20 anonim válasza:
Helló! Én egy 13 éves srác vagyok, én már csókolóztam a barátnőmmel, többször is...Már 1 éve vagyok a pasija. Olyan furcsa, érdekes, de viszont nagyon jó érzés,a csókolózás SZERINTEM TÖK NORMÁLIS :)! És láttam itt pár olyan embert akikkel nem kell foglalkoznod, akik összekeverik a 8 és a 13 éveseket, el vannak tájolva, mint ha soha nem lettek volna 13 évesek úgy viselkednek itt egyesek ! Aki meg azt mondja hogy a 13 éveseknek nincsenek érzéseik, nem csókolózhatnak, nem érezhetnek szerelmet azok túnjenek el innen a fenébe jó? Nem te vagy most 13 éves, semmit nem tudsz ne beszélj mások nevébe! AKINEK NEM INGE, NE VEGYE MAGÁRA
2019. aug. 13. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!