Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 évesen normális, ha van egy barátom, és megakar csókolni?
Már 2 hónapja járok,egy fiúval,és már konkrétan mondta is,hogy megakar csókolni. Normális ez?
13/l
Nem azért korai mert 13 éves vagy, hanem mert kiírtad ezt a kérdést. Na meg a körülmények:D Bejelentette előre a barátod? Bocsi, nem megsérteni akarlak, de ez hogy történt? Beszélgettetek és mondta hogy amúgy majd meg fog csókolni? Ne haragudj, de ennek magától kéne jönnie, ha már előre bejelenti az nem az igazi, hidd el, elveszik a varázsa.
Mindegy, hogy hasznos választ is adjak: csókold meg, ha kívánod, de ne engedd, hogy rád eröltesse. Bőven időben vagy még, 13 évesen semmiről nem késtél le.
Viszont szerintem nyugodtan randizgassatok, ennyi idősen egyáltalán nem korai a "szerelem", most kezdenek az érzelmek kialakulni a másik nem irányába. Szerintem az teljesen egészséges, ha eljártok moziba meg fagyizni, kézfogás meg ugye esetleg csók, bár a kérdés alapján szerintem ez még korai lenne neked. :)
Szerintem is sokkal inkább az a nem normális, hogy 13 évesen már pasizol.. Borzasztó, hogy hova fajul a világ és ami még elszomorítóbb, hogy ezt sok szülő hagyja is. Hagyja, h a kislánya 12-13 évesen pasizzon, szexeljen stb stb.
Még csak egy kislányról van szó, hagyjuk már az érzelmeket és ha valakinek 10 évesen lesznek "érzelmei", akkor őt is pasizásra fogják sokan biztatni?? Meg csókra? Ész megáll..
Barátnőiddel kéne játszanod, meg fagyizni, sétálni, mozizni menni, nem pedig csókolózni...!
Oké..szóval "jártok" de még nem csókolóztatok?? És mégis, hogy jöttetek össze?
-leszel a barátnőm?
-hát jó
Kezeded legalább megfogta?
Ha kölcsönös a vágy hajrá.
Lényeg a másik fél 18 alatt legyen mert szexuális visszaéléssel 5 évet is kaphat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!