Szerintetek normalis szajba csokolni egy kisbabat? Tobbi
lent
Figyelt kérdés
Egy ismerosomnek 4honapos a babaja.. Jarnak at baratnok,szeretik a kicsiket. kb1honapos volt a baba amikor elkezdtek oda jarni napi szinten.es allandoan szajba csokoljak a babat! Meg orulnek h a baba kinyujtja a nyelvet es vihongva hogy csokoloznak -.- szerintem meg az anyanak se higenikus...
Az anyja meg az apja úgy puszilgatja, ahogy akarja. De idegenek nem!
2015. márc. 29. 14:36
2/11 anonim válasza:
Saját szüleitől még oké de ismerősöktől??? (mondjuk ez a csókolózás vihogás szerintem nagyon gáz)
Egyik ismerősöm annyira oda van a kisfiáért hogy a fütyijét puszilgatta még anno, meg mondogatta hogy jajj de imádja a kis fütyijét, nekem ez is abszurd volt.
Van lányom is, fiam is, a popsijukra én is adtam már puszit na de "oda".... hát nemtudom....
2015. márc. 29. 14:42
3/11 A kérdező kommentje:
En nem szolhatok..de azert az anyukanak meg emlitem... a futyijet?azigen...az durva..koszonom a valaszokat
2015. márc. 29. 15:10
4/11 anonim válasza:
Undi...aki meg a nemi szervét puszilgatja...khm... kissé beteg
2015. márc. 29. 16:57
5/11 anonim válasza:
Az esetleges érzelmi vonzatától eltekintve ha csak a baktériumok szempontjából nézzük, egyáltalán nem ajánlják. A baba szájflórája teljesen intakt, steril, karies-baktériumoktól mentes. Kimutatták, hogy a fogszuvasodást okozó baktériumok kintről kerülnek be a szájába, elsősorban puszilgatás, lenyalt cumi, közös kanál stb által. A tejfogak minősége pedig meghatározza majd, milyenek lesznek a maradó fogai.
2015. márc. 29. 18:51
6/11 anonim válasza:
Szerintem az anyukától és apukától oké, de az, hogy idegenek na ne.. én tuti szólnék nekik ha az én gyerekemet szájon csókolgatnák mások. Az, hogy a fütyijét csókolgatni az tényleg egy kicsit beteg.. Én is puszilgatom mindenét de a nemiszervét nem..a popsija combjai nyaka tarkója az arca nagyon finom falatok:)))))
2015. márc. 29. 20:18
7/11 anonim válasza:
Ismerősöknek hol engedném?? Talán még nagyon-nagyon közeli rokonoknak, de ez csak a Mi reszortunk, még apa is inkább a szájacskája sarkába adja.
2015. márc. 29. 21:56
8/11 A kérdező kommentje:
Enis.igy.gondolom..bar kisbabanak meg.ha anyukaja sem ajanlott hisz nem tudhatni milyen.baci van a szajban amit a felnott szervezet kidob,de a kisbabae nem.tudja.. 32hetes vagyok. Barmennyire is imadni fogom a.szajacskajat meg.hagyom a sajat erdekeben. Amugy.mindene finom..:) koszonom az egyuttertest
Ma szoltam az anyukanak hogy ne.csodalkozzon h neadj isten valami kijon neki a szajan/szajaba
2015. márc. 30. 02:02
9/11 anonim válasza:
Primitív emberek... nem, hogy nem higiénikus, kimondottan elősegíti a fertőzések átvitelét. Csak gratulálni tudok...
2015. márc. 30. 13:51
10/11 anonim válasza:
A kisfiamat evente 1x latja a csalad(kulfolfon elunk). Mar 4 eves. Regebben nem fordult elo h szajon pusziljak, de iden szinte minden rokon es ismeros szajon puszilta... idos dedik,mamak,papak,nagybacsik nagynenik... nem szoltam... turtem... gondolvan 1 hetet kibirok igy,de minden este elmondtam a kisfiamnak h ne engedje h szajon pusziljak... letelt az 1 het. Hazajottunk. Kisfiam 1 hetig nem evett,mert olyan holyagos kiuteses lett a szaja,hogy omlott belole a ver ha kifakadt. 3x akkora volt a szaja mint elotte. Na akkor felhivtam minden rokont, mkinek elmondtam h ilyet megegyszer nem akarok meglatni es elkuldtem a fiam szajarol a kepet. Nagyon bantam h akkor nrm szoltam a rokonoknak es nyeltem. Egy eletre megtanultam a lecket h mindennek ugy kell tortennie ahogy en latom jonak es nem ugy ahogy elvarjak h jonak lassam. Tiszta csaladunk van,ihenyesek,de ez az eg vilagon semmit sem jelent. Most is merges vagyok ahogy ragondoltam...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!