Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normalis a romaknal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normalis a romaknal?

Figyelt kérdés

Bocsanat hogy igy tettem fel a kerdest,en felcigany vagyok de nem latszik rajtam igy senki se tudja hogy van bennem,max a parvalasztasombol latszik.

Osszejottem egy roma fiuval 4 napja, de o mar elotte is szerelmes volt belem.

A lenyeg hogy osszejottunk,de 2 nap utan mar azon gondolkodik hogy mikor mutat be a csaladjanak (ok nem itt laknak mert a srac lakasotthonban van)

Illetve a masik az hogy nagyon feltekeny, tehat ramnez valaki es mar menne oda leutni hogy miert nezik az o baratnojet azaz engem.

En nem vagyok teljesen tisztaban a roma szokasokkal meg ilyen dolgokkal,tehat az a kerdesem hogy szerintetek normalis hogy egybol orokre tervez meg hogy en vagyok elete szerelme nehany nap utan..? Csak nekem furcsa ez egy kicsit? Persze jol esik de eleg furcsanak tartom. Egyebkent mindketten 15 evesek vagyunk. Koszi a valaszokat:)

2017. aug. 2. 15:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Az hogy féltékenykedik meg családnak bemutat még nem örökre tervezést és élete szerelmét jelent.
2017. aug. 2. 15:27
 2/9 A kérdező kommentje:
De az orokre tervezest meg a szerelmet o mondta..jol esik csak furcsa hogy ilyen hamar mondja/erzi ezeket
2017. aug. 2. 15:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

fiatal korban ez hamar jön, hamar megy.

lehet csak mert meg akar dugni...

igen? rád nézek és le akar ütni? O,o ezért utálom a mocskos cigányokat baz--dmeg, csak a pofája nagy.

mikor ketten voltak sem mertek nekem jönni... ha nincsenek 5-en szar gyáva idióták ba..zdmeg .... pedig nagyon ígérték azt a bicskát az oldalamba , szerintem ne kezdj vele, mert a végén 16 évesen gyereket csinál neked, és azt már baxhatod.... meg lakás otthonban van a gyerek? ez neked család ? mit gondolsz ez a hülye cigány, milyen példát látott? azt hogy rádnézek és szétkell vernie hehehe, addig játsza ezt, amig valaki nem fél, és addig veri a hülye fejét, amíg szét nem loccsan az agya....

és bocs ezért, tisztelet a kivételeknek, de aki nem tudja milyen pest hajnalban, milyen kint lenni, 10-11 után, milyen az amikor pár cigány egy lánnyal szórakozik, és akik fent vannak mások abuszon, egy szót nem mernek szólni, hogy megvédjék a lányt? szerintet? ezek emberek? hagyjuk már....

2017. aug. 2. 15:31
 4/9 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszt hogy oszinte voltal:D

Hat a csak megdugasra en is gondoltam mar de ha csak arra jatszik akkor bukta mert tudja hogy eddigi 4 baratombol egyikkel se fekudtem meg le es ezt o is tudja.

Az volt a durva hogy tegnap setalgattunk de neki el kellett mennie az otthonnal taborba. Es reggel direkt felkelten egyutt voltunk egy darabig aztan mennie kellett es mondta hogy ne kiserjem be az otthon utcajaba mert nem engedi mert hogy masok is szerelmesek belem az otthonbol.

Es ott allt az utca vegen vegig amig haza nem ertem es nezett higy biztos haza megyek-e..ez eleg furcsa volt.

2017. aug. 2. 15:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
mégis mit vársz tőle ? ... majd megtanulod a saját bőrödön...
2017. aug. 2. 15:49
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
keress értelmes fiút,aki most szét akar mást verni mindenkit 15 éves p*cs létére (az ilyeneket kellene ütni amíg mozog akármilyen színű aztán megtanulja nem kéne) az 10 év múlva sitten hajolgat a szappanért mert akkor az izom fejével ütni fog nem gondolkodni amikor rád néznek
2017. aug. 2. 16:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Én mondanám neki, hogy rosszul esik az, hogy ezekszerint nem bízik bennem.

Ha valakitől nem akarsz semmit, akárhogy néz, akármit mondd, le se sz.rod, és nem érdekel, és te is meg tudod neki mondani, hogy hagyjon békén téged, mert nem érdekled őt.

Ha ezen megsértődik, akkor elgondolkoznék a további dolgokon, mert beteges, hogy valaki ennyire el akarjon szigetelni a külvilágtól és ennyire birtokolni akar.

Illetve szerintem nagyon gáz az, hogy mindenkit fenyeget meg meg akar verni. Elhiszem, hogy 15 évesen ez még jól esik, esetleg imponál neked, de hidd el, ha kicsit idősebbek lennétek, akkor ez már inkább ciki, és lányként égne a pofámról a bőr, hogy ilyen idegbeteg emberrel mutatkozok.

Próbáld meg vele megbeszélni.

2017. aug. 2. 16:21
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a romákra jellemző... Vannak magyar "gyügegyerekek" is akik szintén így viselkednek meg mondják hogy örökre veled akarok maradni... szóval ez nem egy tipikus roma duma... ezen nem kell gondolkodnod.. Amúgy meg 15 évesek vagytok.. nyilván lehet hogy még a felnőtt szintet el sem érte... Mondani akár mit lehet pláne fiatalon...ezt tartsd a fejedben..
2017. aug. 2. 17:09
 9/9 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom mi normális náluk és mi nem, de alapvetően az hogy rádnéz valaki és menne verekedni, az nem normális, hanem primitív.
2017. aug. 2. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!