Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért álmodhattam ezt ha nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért álmodhattam ezt ha nem is jön be? Normális ez?

Figyelt kérdés

A héten mentem először nyári gyakprlatra és háta héten eléggé nem voltam megelégedve, sőt nem szeretnék oda menni de muszáj...

Ott az emberek nem szimpatikusak nekem.A főnököm pedig sokszor káromkodik, többször is lecseszett minket.

Most plátói szerelemben vagyok, nég a sulis tanáromba estem bele...

Viszont éjszaka álmodtam a főnökömnel hogy először szájon puszilt hogy megcsináljam a feladatot aztán ha megcsináltam mentem hozzá még feladatért.Aztán akkor a nyelvét beledugta a számba és gyorsan megcsináltam azt a feladatot amit adott.Aztán megcsókolt én meg visszacsókoltam és kb ennyit álmodtam.De nekem a főnököm nem tetszik és amúgy is mást szeretek.

Tegnap még gondoltam magamba hogy csúnya is.

De nem értem hogy álmodhattam ilyet és miért...

Ez nomális?

2017. júl. 22. 07:06
 1/2 October15 ***** válasza:
94%

Miért ne lenne normális? Erre való az agy.. mindfuck dolgokat csinálni.

25F

2017. júl. 22. 07:34
 2/2 anonim ***** válasza:
En is tevedtem azzal kapcsolatba, hogy ki jon be. Lehet te is
2017. júl. 22. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!