Miért álmodhattam ezt?
Moziba mentem két barátnőmmel, egy horrort akartunk nézni, először nem szerettem volna megnézni, de aztán rábeszéltek. A bejárat előtt állt egy fiú, aki azt mondta, hogy nagyon tetszek neki és mit szólnék egy randihoz? Mondtam, hogy szívesen, de először megnézném a filmet a barátnőimmel, mire azt válaszolta, hogy akkor megnézi ő is velünk.
Beültünk a terembe, keskeny, de hosszú ágyak voltak, mellette padok és székek. Én a barátnőimmel lefekedtem az ágyra, mellém pedig a srác leült a székre és végig nézett, mosolygott.
Mikor a film vége felé értünk, az aki a főszereplő volt, kimászott a vásznon. Végül kiderült, hogy ő a bátyám és a pasit, akivel randizni akartam megölte. Teljesen normális ember volt "bátyám", de amikor megérezte a vért, akkor átváltozott és rákente a hajamra, onnan ette meg.
Tudom, borzalmasnak tűnik így, de kérlek írjátok meg ezt vajon miért álmodhattam?
mert élénk a fantáziád és mert hormonális armageddont élsz meg.
Ezt nyugodtan előveheted magadnak válaszként más kérdésekre is!
Ha egy varázs kővel érintkeztél azután nem fura ha a' kő alapvetően gonosz volt ,mivel ilyet csak egy mester tud csinálni, nem tartom valószinűnek .
Ha külömböző ékköveket olvaszt őssze a' markában és formára csiszolja . Lásd egy müködő kombináció :
periot + tigrisszem + borsttyán össze olvasztva .
Jó egy mutatós bot végére = varázs pálca .
Ezt elő veheted máshól is az életben válaszként, ez igazán hasznos tudás !
Lehet kicsit elkalandoztam bocsi ,már nemtom mit aratam írni . |-:
Ezt viszont még felhasználhatom .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!