Meddig fog még hanyatlani az emberi társadalom?
Na tök jó, hogy a 10-es válaszoló leírta mit gondolok.
Sajnos tőlem csak egy "el vagy tévedve" állításra futotta.
Jó látni amikor mások egymásnak esnek, még ha egy vitáról is van szó. 😊 Viszont valamiért nem szimpatizálok ezzel a 10-essel. Rossz módszereket használ és nem mintha bármit is definiált volna. A beszólásai is tök bénák, teszem azt hozzá a 3-as sokkal jobb volt egy picikét. 🙄
11-es ne add fel! Ne hagyd magad!
Itt mindenki kedves, aranyos, szép, okos, nyugodt, derűs, a kérdező és a válaszolók is. Sajnos BÉKE és nyugalom van. De ne szomorkodj, hallgassuk együtt az Örömódát:
Nekem valahogy nem jön át ez a zenei stílus, amúgy nem kedvelem ezt a Beethoven-t, max egyszer láttam már a tv-ben, de is film volt és kutyát játszott benne . Nekem kontárnak tűnik és azon sem lepődnék meg, ha plágiummal vádolná meg valamelyik katolikus templom. 😏
Nem mondanám, hogy mindenki olyan, ahogy leírtad, de sajnos vannak ilyen emberek is. Ez ellen nincs mit tenni. Amúgy én igenis békés természetű intelligens és jól nevelt vagyok (sajnos) nem tudom letagadni a származásomat. Már lassan úgy vagyok vele, hogy beletörődtem.
Fenntartom a 14-et, kiegészítve, hogy itt mindenki,őszinte, nyíltszívű, barátságos, zeneileg finoman érzékenyített. Hallgassuk hát ami nekünk való: Gluck Boldog lelkek tánca az Elíziumi Mezőkről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!