Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Meddig fog még hanyatlani az...

Meddig fog még hanyatlani az emberi társadalom?

Figyelt kérdés
Elszomorít, hogy manapság semmi sem jön össze. Régebben kitettem a lábam és máris utcai verekedésbe keveredtem, persze nem én verekedtem, hanem néztem, ahogy egymásnak esnek és ez már természetes volt számomra, hiszen unalmas napjaimat csak ez dobta fel. Később, ahogy idősebb lettem megtanultam értékelni ezt, de a dolgok kezdtek elfajulni és már egyre ritkábban voltak utcai verekedések vagy beszólások. Mindenki elpuhult és már nem akartak egymással verekedni. De nem tudom mit tegyek, mert én nem vagyok egy harcos típus, inkább csak meghúzom magam és élvezem a műsort. Mellesleg az a fajta vagyok, aki csendes visszahúzódó illedelmes internetes hírében áll, de ez csak álarc. A háttérben próbálom irányítani a szálakat, de túl kevés vagyok hozzá. Nem tudom mit csináljak.
2017. júl. 17. 20:09
1 2
 11/17 anonim válasza:

Na tök jó, hogy a 10-es válaszoló leírta mit gondolok.

Sajnos tőlem csak egy "el vagy tévedve" állításra futotta.

2017. júl. 17. 21:28
 12/17 A kérdező kommentje:

Jó látni amikor mások egymásnak esnek, még ha egy vitáról is van szó. 😊 Viszont valamiért nem szimpatizálok ezzel a 10-essel. Rossz módszereket használ és nem mintha bármit is definiált volna. A beszólásai is tök bénák, teszem azt hozzá a 3-as sokkal jobb volt egy picikét. 🙄

11-es ne add fel! Ne hagyd magad!

2017. júl. 17. 21:52
 13/17 anonim ***** válasza:
Amíg hanyathlat. Hanyatolhat. Izé. Amíg hanyatlani tud. Ilyenkor gyertek, magyar szépelgők!
2017. júl. 17. 23:04
 14/17 anonim ***** válasza:

Itt mindenki kedves, aranyos, szép, okos, nyugodt, derűs, a kérdező és a válaszolók is. Sajnos BÉKE és nyugalom van. De ne szomorkodj, hallgassuk együtt az Örömódát:

https://www.youtube.com/watch?v=treHcOZsmgk

2017. júl. 17. 23:09
 15/17 A kérdező kommentje:

Nekem valahogy nem jön át ez a zenei stílus, amúgy nem kedvelem ezt a Beethoven-t, max egyszer láttam már a tv-ben, de is film volt és kutyát játszott benne . Nekem kontárnak tűnik és azon sem lepődnék meg, ha plágiummal vádolná meg valamelyik katolikus templom. 😏

Nem mondanám, hogy mindenki olyan, ahogy leírtad, de sajnos vannak ilyen emberek is. Ez ellen nincs mit tenni. Amúgy én igenis békés természetű intelligens és jól nevelt vagyok (sajnos) nem tudom letagadni a származásomat. Már lassan úgy vagyok vele, hogy beletörődtem.

2017. júl. 18. 12:00
 16/17 A kérdező kommentje:
Az is-t akartam írni, de úgy látszik kezdek retardálódni. Nemhiába 66 éves korára az ember kezd leépülni.
2017. júl. 18. 12:02
 17/17 anonim ***** válasza:

Fenntartom a 14-et, kiegészítve, hogy itt mindenki,őszinte, nyíltszívű, barátságos, zeneileg finoman érzékenyített. Hallgassuk hát ami nekünk való: Gluck Boldog lelkek tánca az Elíziumi Mezőkről

https://www.youtube.com/watch?v=xTZgMQ7TVes

2017. júl. 18. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!