Hisztek a bevonzásban?
én Rhonda Bryne könyvét/filmét ajánlom.
nekem segített :)
vmi olyasmi, hogy ha valamire gondolsz, akkor az ugyis lesz. pl: ha szeretnéd, hogy ujra együtt legyél a volt bnőddel, és erre erősen gondolsz (és el is hiszed) akkor az ugy lesz = bevonzod a gondolkodásoddal.
de fordítva is igaz, vagyis ha negatív dolgokra gonolsz ( h nem jössz össze vele) akkor ugy lesz. vagy pozitív gondolkodás=pozitív dolgok történnek veled, negatív gondokodás = negatív dolgok történnek veled.
A vonzás törvénye a kibocsátott rezgésedre válaszol, és még többet ad olyaokból, ami ugyanolyan előjelű rezgést bocsáttat ki veled. Érthetőbben ilyen a pech és sikerszéria. Az magától jön: mókuskerékbe kerülsz és zsinórban jönnek a jó vagy rossz dolgok.
A Titok, Michael Losier könyve, Esther és Jerry Hicks Kérd és megadatik 2 részes könyve, stb. megmutatják hogy tudsz direktben bevonzani pénzt, embereket, szituációkat, állapotokat.
Régen használtam. Lett igazán értékes párom, majd nem használtam már. Sokat veszekedtünk: igen, gondoltunk rá, meg kimondtuk mi a másik rossz tulajdonsága, és ez még több veszekedést, és még több rossz tulajdonság előbújását és megismerését okozta. 1,5 hete szakított velem, és most a fent említett könyvek olvasásával próbálom rendbe tenni az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!