Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Elhagyott a lelki társam....

Elhagyott a lelki társam. Visszatérhet e meg vajon? Vagy csak nekem volt lelkitars?

Figyelt kérdés
2017. máj. 11. 18:37
 1/2 thoomas26 ***** válasza:
82%

Én azt gondolom, ha neked ő tényleg a lelki társad, akkor te is az vagy neki. S hogy visszatérhet-e? Ez nagyon sok mindentől függ. Először is úgy összességében a körülményektől, amiket te magad ismerhetsz a legjobban.

Másodsorban, ha elhagyott, miért tette. Olyan ok miatt, ami a jövőben helyrehozható, kiegyenesíthető, vagy amit nem lehet, esetleg nem érdemes.

Tehát ha van értelme a folytatásnak, úgy, hogy közben nem sérül se az ő, se a te lelked, akkor érdemes segíteni a visszatérést, érdemes fenntartani a visszatérés gondolatát, s érdemes megtenni mindent azért, hogy visszajöjjön. Bár ehhez, mint írtam, viszonylag jelentéktelennek kell lenni annak az oknak, amiért elhagyott, legalábbis hosszú távon nézve. Ellenkező esetben el kell engedd, ugyanis csak addig volt melletted, ameddig szükséged volt rá - s itt most nem a hagyományos értelemben vett szükségről beszélek, hanem a felsőbb éned szükségéről.

2017. máj. 11. 19:31
 2/2 anonim válasza:
46%
Szerintem nincs olyan,hogy lelki társ. Olyan embert fogsz az életedbe vonzani,aki nagyon hasonló mint te. Ha lenne ilyen, hogy lelki társ,akkor egy magányos ember se lenne a Földön. Nekem pedig jó pár ismerősöm az. Valaki így halt meg... Hogy sose volt tartós kapcsolata
2017. máj. 12. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!