A mama elhagyott? Miért nem érzem hogy velem van? :' ( 15/L
A mamádat nem ismerted, mert még nem éltél akkor.
Csak az hiányozhat, akit ismertél.
Így nem a mamád hiányzik, hanem egy képzeletbeli barát amihez rögeszmésen ragaszkodsz.
Az öngyilkosság nem bűn, hanem egy végzetes megoldás az élet ellen.
Mivel soha nem voltak nagy szüleid, így nem is hiányozhatnak.
Ha szereted hiányod van, az nem a nagy szülők hiánya miatt van.
Persze néhány film vagy ismerőssel való érintkezés folytán megfordulhat a fejedben, hogy milyen jó lenne, ha nagyi sütne sütit stb.. stb...
De légyszíves ne csinálj már úgy, mintha rohadtul sajnálatra méltó volnál.
Keress barátokat és szeresd azt, akit ismersz.
A mamádat nem ismerted, mert még nem éltél akkor.
Csak az hiányozhat, akit ismertél.
Így nem a mamád hiányzik, hanem egy képzeletbeli barát amihez rögeszmésen ragaszkodsz.
Az öngyilkosság nem bűn, hanem egy végzetes megoldás az élet ellen.
Mivel soha nem voltak nagy szüleid, így nem is hiányozhatnak.
Ha szereted hiányod van, az nem a nagy szülők hiánya miatt van.
Persze néhány film vagy ismerőssel való érintkezés folytán megfordulhat a fejedben, hogy milyen jó lenne, ha nagyi sütne sütit stb.. stb...
De légyszíves ne csinálj már úgy, mintha rohadtul sajnálatra méltó volnál.
Kerssél barátokat.
Pedig kedves próbáltam lenni.
Nem tudod, hogy miylen durva, hideg, és kegyetlen tudok lenni, mindenféle csúnya szó nélkül....
"miylen durva, hideg, és kegyetlen tudok lenni, mindenféle csúnya szó nélkül...." - Lucifer
Mint Mr.Gray a Szürke 50 árnyalatából.
Bocsi, de le kellett csapnom ezt a labdát. :D (utálom a könyvet, de ez kihagyhatatlan volt.) Amúgy imádom, amiket írsz, az esetek 98%ban egyet is értek Veled :D
Szerintem te depressziós lehetsz eléggé, ami mellett nem szabad elszaladni, hogy majd kinövöd.
És tényleg nagyon sajnállak miatta, mert tudom, hogy milyen keserűnek lenni.
De ha csak a búcsú meg a veszteségen jár az eszed, annak semmi jó vége nem lesz.
Anyud miért szenved?
Miért költöztetek el? Nagy városba?
Hogy megy a beilleszkedés?
Mi a hobbid?
Mitől félsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!