Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » A mama elhagyott? Miért nem...

A mama elhagyott? Miért nem érzem hogy velem van? :' ( 15/L

Figyelt kérdés
A mamám 22éve végzett magával. Kicsi korom óta érzem hogy van velem valaki akit nem látok. Kb 12éves koromig féltem egyedül de mostanra már tudom hogy a mama az. Egyszerűen érzem. Vagy is éreztem. Abban a faluban halt meg ahol eddig éltem. De elköltöztünk. A falun kívűl nem érzem őt. 15évig úgy éltem hogy ő vigyázni fog rám mert hasonlítok rá és kötődik hozzám a depresszió miatt. Elköltöztünk és úgy érzem egyedül maradtam. Nagyon hiányzik. Visszaa kaphatom még? Vagy csak akkor lehetek vele ha vissza megyek a faluba? Tud valki meg oldást? Azt mondják hogy az öngyilkosság komoly bűn és ezért nem kerülhet a mennybe. Ha velem lenne akkor legalább tudnám hogy jol van. Én csak így érezhetem hogy milyen ha valakinek vannak nagy szülei. :(

2015. márc. 28. 21:34
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
46%

A mamádat nem ismerted, mert még nem éltél akkor.

Csak az hiányozhat, akit ismertél.

Így nem a mamád hiányzik, hanem egy képzeletbeli barát amihez rögeszmésen ragaszkodsz.

Az öngyilkosság nem bűn, hanem egy végzetes megoldás az élet ellen.

Mivel soha nem voltak nagy szüleid, így nem is hiányozhatnak.

Ha szereted hiányod van, az nem a nagy szülők hiánya miatt van.

Persze néhány film vagy ismerőssel való érintkezés folytán megfordulhat a fejedben, hogy milyen jó lenne, ha nagyi sütne sütit stb.. stb...

De légyszíves ne csinálj már úgy, mintha rohadtul sajnálatra méltó volnál.

Keress barátokat és szeresd azt, akit ismersz.

2015. márc. 28. 21:41
 2/29 anonim ***** válasza:
31%

A mamádat nem ismerted, mert még nem éltél akkor.

Csak az hiányozhat, akit ismertél.

Így nem a mamád hiányzik, hanem egy képzeletbeli barát amihez rögeszmésen ragaszkodsz.

Az öngyilkosság nem bűn, hanem egy végzetes megoldás az élet ellen.

Mivel soha nem voltak nagy szüleid, így nem is hiányozhatnak.

Ha szereted hiányod van, az nem a nagy szülők hiánya miatt van.

Persze néhány film vagy ismerőssel való érintkezés folytán megfordulhat a fejedben, hogy milyen jó lenne, ha nagyi sütne sütit stb.. stb...

De légyszíves ne csinálj már úgy, mintha rohadtul sajnálatra méltó volnál.

Kerssél barátokat.

2015. márc. 28. 21:41
 3/29 anonim ***** válasza:
47%
A mama nem hagyott el, hiszen nem is ismertétek egymást. A mama meghalt, sajnos ez az élet rendje. Az élet megy tovább... Tessék barátokat és értelmes elfoglaltságot keresni magadnak.
2015. márc. 28. 21:45
 4/29 A kérdező kommentje:
Ez fájt
2015. márc. 28. 21:47
 5/29 anonim ***** válasza:
38%

Pedig kedves próbáltam lenni.

Nem tudod, hogy miylen durva, hideg, és kegyetlen tudok lenni, mindenféle csúnya szó nélkül....

2015. márc. 28. 21:50
 6/29 A kérdező kommentje:
Mi értelme van az életnek? Apa búcsú levelei és anya örökös szenvedése ami körülvesz. A családomban egyetlen ismert rokonom se halt meg természetes halállal. A halál az élet vele járója. De az már mind1 hogy mikor halsz meg és hogy? A mamám 32évesen halt meg mert a második férje verte és meg csalta. A vérszerinti papám 4hónapig szenvedett rákban mire meg halt. Lehet hogy a papámnak el jött az ideje. De azt ne akarjátok be mesélni hogy a mamámmal történtek termèszetes dolgok. Ha egy felnöttnek ez a normális élet akkor minek meg érni ezt a kort.
2015. márc. 28. 21:57
 7/29 anonim ***** válasza:
42%

"miylen durva, hideg, és kegyetlen tudok lenni, mindenféle csúnya szó nélkül...." - Lucifer

Mint Mr.Gray a Szürke 50 árnyalatából.

Bocsi, de le kellett csapnom ezt a labdát. :D (utálom a könyvet, de ez kihagyhatatlan volt.) Amúgy imádom, amiket írsz, az esetek 98%ban egyet is értek Veled :D

2015. márc. 28. 22:01
 8/29 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem te depressziós lehetsz eléggé, ami mellett nem szabad elszaladni, hogy majd kinövöd.

És tényleg nagyon sajnállak miatta, mert tudom, hogy milyen keserűnek lenni.

De ha csak a búcsú meg a veszteségen jár az eszed, annak semmi jó vége nem lesz.

Anyud miért szenved?

Miért költöztetek el? Nagy városba?

Hogy megy a beilleszkedés?

Mi a hobbid?

Mitől félsz?

2015. márc. 28. 22:02
 9/29 anonim ***** válasza:
12%
2015. márc. 28. 22:11
 10/29 A kérdező kommentje:
Nagy városba költöztünk egy jobb munka hely miatt. Tudom hogy depressziós vagyok. Az ovónők folyton bezártak a besötétített irodába ami szorongáshoz vezetett és ez indította el a lavinát. 13évesen lett először olyan barátnőm aki igazából törődik velem. A költözés miatt vesztettem el. Nincs már barátom. Egyedül élek lényegében bezárva. Szégyenlem hogy depressziós vagyok. Az emberek azt hiszik hogy a vágdosás azért van mert a gyerekek fel akarják hívni magukra a figyelmet. Én semmit sem szégyenlek jobban mint a hegeim. Anya pedid a család miatt szenved és miattam.
2015. márc. 28. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!