A mama elhagyott? Miért nem érzem hogy velem van? :' ( 15/L
Hát te most élő példája vagy, annak, hogy 2 privát levelet sem tudtam megírni neked normálisan :D
Olyan, mintha nem akarnák, hogy eljusson hozzád...
Szia Kérdező!
Rövid válaszom lesz, nem megyek bele ezotériába, vallásokba.. mert értelmetlen lenne. Bárki bármiben hihet, de akár az összes ezotériás típusú dologról kiderülhet, hogy egyik sem létező, nem valós dolgok. Szerintem amíg élsz, ebben a világban, főleg azzal foglalkozz ami tényleg az élettel kapcsolatos.
Például élő emberekkel keresd a kapcsolatot.
Az öngyilkosság csak bizonyos vallás(ok) szerint bűn, rengeteg ember szerint meg nem. Nem lehet tudni kiknek van igazuk, hinni lehet..
De célszerű lenne azzal többet foglalkozni, ami az élethez köthető s nem a halálhoz. Az utóbbi úgyis eljön, ha foglalkozni kell vele akkor ráérünk később is foglalkozni vele, és akkor nem találgatni kell majd, hogy vajon mi lehet.. ha tovább megyünk a halál után, akkor úgyis találkozhatsz másokkal, nem most kell a kapcsolatot keresni velük.
Vagy tévedek? :)
Nem téved az előttem levő válaszoló, tényleg csak más vallásban bűn az öngyilkosság. De én akkor sem ajánlok neked semmi ilyet. Az öngyilkosság nem old meg semmit, ugyanis következő életedben akár tízszer olyan erősen probléma lesz az, amit most nem oldottál meg.
Az élet olyan, mint egy társasjáték. Dobni kell a kockával, hogy előbbre juss, de azt soha nem tudhatod, mikor lépsz egy olyan mezőre, ami egy utasítást ad neked, amit meg kell oldanod. Jelen esetben, ki kell törnöd, abból az életből, amiben élsz, de nem azzal, hogy elköltözöl, hanem azzal, hogy megtudod ki vagy. Ha tudod, ki vagy, tudod, hogy mire vagy képes. Ha tudod, hogy mire vagy képes, azt használni is tudod, így megszűnik a depresszió, és lehet, hogy a pozitív energiáktól, amiket te hordasz szét a házban, a család többi tagja is jól fogja érezni magát.
A választás a te kezedben van. Élhetsz úgy, hogy folyamatosan kiabálnak, nem hagynak békén, vagy élhetsz egy jobb világban is. Ezt te döntöd el.
A nagymamád azért nincs veled, mert valószínűleg leszületett a Földre.
Keddves kérdező.
Megértem a helyzeted, tudom milyen. Leszámitva a mamás részt. De az h sajnáltatod magad, h ezeken rágódsz nem tesz jót neked. Testileg lelkileg rokkant leszel ettől. Én is 20 éven át szenvedtem, vagdostam magam stb. De neked is ahogy nekem, rá kell ébredned h ettől semmi nem fog változni. Ébredj fel! Kezdj vmit az életeddel. Nem szenvedni születtél hanem élni. Küzdj! Fiatal vagy, előtted az élet, suli buli haverok, szerelem, majd sajât család ahol boldigra fordithatod az életed. Nem szabad beburkolózni, elbújni, stb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!