Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » A mama elhagyott? Miért nem...

A mama elhagyott? Miért nem érzem hogy velem van? :' ( 15/L

Figyelt kérdés
A mamám 22éve végzett magával. Kicsi korom óta érzem hogy van velem valaki akit nem látok. Kb 12éves koromig féltem egyedül de mostanra már tudom hogy a mama az. Egyszerűen érzem. Vagy is éreztem. Abban a faluban halt meg ahol eddig éltem. De elköltöztünk. A falun kívűl nem érzem őt. 15évig úgy éltem hogy ő vigyázni fog rám mert hasonlítok rá és kötődik hozzám a depresszió miatt. Elköltöztünk és úgy érzem egyedül maradtam. Nagyon hiányzik. Visszaa kaphatom még? Vagy csak akkor lehetek vele ha vissza megyek a faluba? Tud valki meg oldást? Azt mondják hogy az öngyilkosság komoly bűn és ezért nem kerülhet a mennybe. Ha velem lenne akkor legalább tudnám hogy jol van. Én csak így érezhetem hogy milyen ha valakinek vannak nagy szülei. :(

2015. márc. 28. 21:34
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Köszi. Örülök, ha nem csak negatív, hanem pozitív feszültséget is sikerül generálnom:)

A világ teli van sötét, szomorú dolgokkal, a mi dolgunk megvilágítani...

2015. márc. 28. 22:16
 12/29 A kérdező kommentje:
Mi ebben a pozitív?
2015. márc. 28. 22:20
 13/29 anonim ***** válasza:

Miért nem ismerkedsz?:(

És mitől lesz jobb neked, ha sebeket csinálsz magadra?

Nem vagy elégedett magaddal?:(

Itt a város, sok hobbi, sok lehetőség...

Nem szabad bezárkózni...

Inkább ess el és állj fel, minthogy, menekülj...

Anyuddal min veszekedsz? Mindig veszekedsz? Nem szereted?

2015. márc. 28. 22:21
 14/29 A kérdező kommentje:
Már nem vágdosom magam de a hegek meg maradtak. Nem önszántamból vagyok zárkózott. 15évesen egy idegen városban hova mennél teljesen egyedül? Ha anyud dolgozik a süket (rokkant nyugdijjas) apád meg egyedül van a két 18hónapos hugoddal. Anya nehezen esik teherbe. Hétszer vetélt mire én meg születtem és egyszer utánnam. Elképzelte magának a tökéletes gyereket akire annyira vágyott. Csalódást okoztam neki és ezért ha ideges azt rajtam tölti ki. Azt mondta hogy még egy vágás és intézetbe küld, én ,,csak felesleges költség'' vagyok neki. A mamám halála ketté szelte a családot ezért é a problémáim olyan dolgok amiket ha nem vesz észre senki és nem ölöm meg magam addig nem is léteznek. Szeretem anyut de már nem érdekel a zsarolás és az ahogy kiabál velem. Már hét éves korom óta hallgatom és hozzá szoktam.
2015. márc. 28. 22:36
 15/29 A kérdező kommentje:
Sose voltam elégedett magammal. Kövér vagyok ráadásul pigment hiányos. 50kg és 154cm vagyok. Kicsi és félre tolható. Csak az szól hozzám aki unatkozik.
2015. márc. 28. 22:42
 16/29 anonim ***** válasza:
0%
Annyi lehetőség van előtted... Például árulhatod a tested :D
2015. márc. 28. 22:46
 17/29 anonim válasza:
Próbáld követni a paleó étrendet (nézz utána a neten; a lényeg, hogy a gabonák, álgabonák, hüvelyesek ki vannak zárva), és igyekezz sokat sétálni meg-nem-állva, intenzíven a fogyás érdekében...
2015. márc. 28. 22:48
 18/29 A kérdező kommentje:
A koleszos kaját nem én válogatom meg. Amugy is max 3x eszem egy nap.
2015. márc. 28. 22:55
 19/29 anonim válasza:
A zsírraktározás mértéke a bevitt/elhasznált kalória optimális arányától és a bevitt kalória szénhidrátrészének mértékétől függ... Érdemes minél kevesebb szénhidrátot bevinni...
2015. márc. 28. 23:00
 20/29 A kérdező kommentje:
Akkor végül is eleget eszem.
2015. márc. 28. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!