Mit jelent, ha a halott mamámmal beszélgettem álmomban?
Figyelt kérdés
3 éve meghalt a mamám. Nagyon közel álltunk egymáshoz. Sokszor álmodom vele. Általában mindig elmegy messzire és amikor újra látom könyörgök neki, hogy ne menjen el mert nagyon szeretem és hiányzott és aggódtam érte. Az utóbbi álmomban szintén ez történt. Vigasztalt és mondta, hogy nagyon szeret, és elfogadja azt ami a jelenben van. Tudni illik apukám második házasságából született egy gyermek. Az újdonsült feleséggel nem volt jó viszonyban a mamám , ahogy én sem. Jelenthet ez valamit, vagy csak a tudatalattim szórakozik velem? Nagyon szeretném azt hinni, hogy tényleg vele beszélgettem. Olyankor mindig jó érzés tőlt el egész nap.2014. dec. 7. 18:40
1/2 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy gondolsz rá, hiányzik. Teljesen érthető.
2/2 anonim válasza:
Hiányzik neked és így látod. Tudatja veled hogy ott van veled és figyel, vigyáz rád. Próbáld meg hogy egyszer elalvás előtt kérdezel tőle valamit hátha válaszol neked az álmodban nekem sikerült a tatámmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!