A halott nagypapámmal álmodtam. Miért!? Lehetséges ez egyáltalán?
Szóval leìrnám a pontos álmot, ès egykèt előzmènyt..Nagypapám 2014 áprilisában lett rákos, a rák kb. 6honap alatt elvitee tolunk :(
Tegnap voltunk a templomban a megemlèkező misèn, majd a családdal "ünnepeltünk=szomorkodtunk " egy vacsora mellett..Reggel 7:25perckor szörnyen rossz èrzèssel èbredtem sìrva..A nagypapámmal álmodtam.az álom a következő: nagymamámmal,testvèremmel,unokatestvèremmel es szüleivel apukám testvèrèhez (halott papa lánya)mentünk el a templom utan.Nagynènèm smst kapott,hortelenjèben elmodta, hogy üldözik őt ès fiát szeretnèk elvenni tőle.Itt kimaradt egy rèsz, mert már csak arra emlèkazwm, hogy megyünk haza..ráadásul nagynènèmèk magyarországiak ès álmomban egy szlovák városban èltek. Hazainduláskor az a valaki (rablo) elougrik mi pedig bepattantunk az autoba es nagyon hamar hazaertunk.Mikor itthon kiszálltunk a kocsiból arra lettünk figyelmesek hogy az utca sarkán befordul vlaki es a távolból nèz minket.A PAPÁM VOLT!! (Az uldozo nem o volt) odamentunk hozza es beszelgetni kezdtem vele.almomban is tudtam hogy halott es o is tudta.fantasztikus volt ot latni.tudni kell papamrol hogy imádott a muhelyeben dolgozgatni.nagyon ismert is volt.kerdeztem tole almban hogy mar a tulvilagon is olyan hires e ? O meg azt mondta "ugyanugy dolgozhatok en de mar csak magamnak" mondkettonk szeme konnyes lett..viszont a tovabbi reszek is kimaradtak.de az alom folytatodik nagynenemmel a vasutallomasra mentunk.almomban egy nagyon csunya sotet hely volt.bementunk egy nagy feher ajton egy helysegbe.almomban lattam hogy az van rairva hogy "rákos..." <-- nem tudtam elolvasni mert nagynènem belokott oda mert egy ferfi tavolbol nezett bennunket..a szobaban elrozsdasodott kadak voltak :o remiszto volt.nagynenem pedig sarga monterkakat huzott elo taskajabol hogy leplezzuk magunkat.
NAGYON SZEPEN KEREM VALAKI SEGITSEN ALMOTFEJTENI ..kb.egy oraja vagyok fennt es csak sirok..:(
Eloszor is nagyon sajnalom a helyzetedet, mert az en nagypapam is rakban halt meg, tavaly novemberben. Szerintem ez az egesz nagyon megviselt teged lelkileg es almodban jott ki. Nem tudom, hogy hiszel-e az ilyesmiben, de az is lehet, hogy valamire figyelmeztetni akart a nagypapad.(ez csak az en gondolatom, mivel en reszben hiszek az ilyenekben).
Reszvetem :(
Ne sírj, nincs miért. Illetve sírd ki magad, megkönnyebbülsz. Nem lesz semmi rossz ettől az álomtól, csak emlék a papáról, meg amik körülötted történtek, most ömlesztve jöttek elő.
Azt őrizd, ami összekötött a papával, amit jó volt együtt csinálni. Holnapra már csak egy kellemetlen emlék lesz ez az álom.
Kedves Kérdező!
Álomfejtő nem vagyok.
Csak annyit mondhatok, nagyon szerethetted és becsülhetted a nagypapádat, valamint mély érzések vannak Benned.
Nagypapád eltávozásának a módját megadtátok: emlékező mise, halotti tor. (Mert a tegnap esti vacsora valójában az volt.) De nagypapád gyors eltávozását feldolgozni lelkileg még nem tudtátok, főként te nem, ehhez több időre van szükséged.
A félelem a betegségtől, a ráktól, ami oly gyorsan elvitte nagypapádat, benned, bennetek él. Ez az álmodban több élő személynél, és több helyzetben is megjelenik.
Egyelőre ezek jutnak az eszembe.
Vígasztalódást kívánok Neked és a családodnak.
Nagyszerű ember lehetett a nagypapád. Hogy elengedd "oda" arra még neked idő kell.
Az 1. számú hozzászólónak:
velem is megtörtént már számtalanszor, hogy azt éreztem, halott szüleim "üzentek", figyelmeztettek. Például amikor hosszú ideig - valamilyen ok miatt - nem mentem ki hozzájuk a temetőbe. Valamilyen módon, az álmomban.
Az álmainkban nagyon sokszor olyasmik jönnek elő, amik a tudatunkban vagy a tudat ALATTINKBAN bennünket foglalkoztatnak. Nálam a fent említett esetben a lelkiismeret furdalás: régen nem látogattam meg őket..
Szia! Természetes hogy vele álmodsz.
Hülye példa, de ez olyan mintha azt kérdeznéd: három napja eltört a lábam. Normális hogy fáj?
A gyász is egyfajta gyógyulás. Hagyj időt magadnak gyógyulni.
Szereted őt:)
Részvétem.
Jobb helyre került:)
Túl kell lépned, tudomásul kell venned, az élet halálos betegség!
A Kaszás mindenkiért eljön, jóért, rosszért, szeretettért és gyűlöltért is.
Nem szabad az embernek egész életében azzal foglalkozni, mi az, ami elmúlt, hanem örülni kell annak a jónak és szépnek ami együtt megtörtént!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!